Jegosii de la CARMANGERIA MOLDOVAN ar fi bagat azi CARNE EXPIRATA SI IMPUTITA in lotul de produse finite, daca Protectia Consumatorului Cluj nu intervenea dupa articolul Ziar de Cluj! Soc: ieri, DSV Cluj a fost in "control" si nu a gasit nimic :)

Cand Ziar de Cluj publica acum 13 zile povestea unei mamici din Gheorgheni care a gasit in ceafa de porc luata de la Carmangeria Moldovan urmatoarea aparitie "extraterestra", Protectia Consumatorului Cluj a avut nesimtirea sa ne trimita un comunicat de presa in care sa ne spuna ca au efectuat un control la magazinul indicat si ca totul e foarte bine, nu e nicio problema. Practic, din lene, functionarii OPC Cluj au insinuat ca Ziar de Cluj minte. Dar nu am mintit, ei au fost cei care nu si-au facut treaba.

Dupa ce, aseara, am publicat poza asta...

          

... si articolul care cuprindea o noua relatare, mii de clujeni au citit articolul si am primit o gramada de comentarii si ponturi. Daca nu am fi trimis articolul la sefii ANPC de la Bucuresti, poate ca si astazi inspectorii de la Cluj ar fi frecat-o cu un control superficial. Dar au primit jihad de la Bucuresti si au fost trimisi la "sursa" problemei: depozitelele Carmangeriei Moldovan si spatiile de productie. Unde, surpriza! OPC Cluj a gasit "produse fără elemente de identificare, caracterizare, lotizare precum şi produse ambalate cu data limită de consum depăşită, alături de produse conforme, care urmau să intre în producţie ca fiind parte din produsele finite".

Va traducem noi: au gasit haos - produsele fara elemente de identificare puteau proveni de oriunde, de la porci de la tara crescuti in rahat pana la carne de acum 3 saptamani. Dar au mai gasit ceva inspectorii OPC Cluj - carne expirata. Ce voiau sa faca jegosii de la Carmangeria Moldovan cu ea? Sa o puna in taietoare si mixere si sa faca noi produse "FINITE" cu carnea imputita si expirata!

Apoi, tu, clujeanul, te-ai fi dus sa iei salam sau mici de la Moldovan, ai fi vomat sau ai fi facut diaree ori toxiinfectie alimentara, si te-ai fi intrebat oare de ce? Pai, nu zicea Cosmin Moldovan, taranusul care patroneaza carmangeria Moldovan, ca produsele lui sunt stas, de "calitate", ca el e "brend de Cluj"?

 

Ei, ia uite, cum se intoarce roata, si jegul din Carmangeria Moldovan iese la iveala!

                                   

Ia, uitati, fratilor, ce "calitate" a gasit azi Protectia Consumatorului Cluj!

Având în vedere aceste nereguli constatate, operatorul economic a înţeles gravitatea faptelor şi a dispus, în regim de urgenţă, pe data de 22 septembrie 2021, până la ora 14.00, retragerea de la comercializare a tuturor loturilor de produse finite care au la bază materiile prime suspicionate cu neconformităţi.

Ținând cont de reprezentativitatea operatorului economic și numărul mare de unități pentru vânzarea produselor pe care acesta îl deține, la nivelul întregului județ, concomitent cu numărul mare de consumatori posibil afectați, operatorului economic i se va aplica o amendă contravențională, conform prevederilor legale,între 3.000  şi 30.000 lei, după finalizarea actului de control., se arata in comunicatul institutiei!

 

Problema e alta, fratilor. Problema e ca ieri, pe surse, inspectorii Directiei Sanitar Veterinare Cluj au fost in control IN ACELASI LOC ca si OPC Cluj astazi! Si nesimtitii nu au descoperit nimic! Pai, cum sa descopere daca toti isi iau "dreptul" de la Carmangeria Moldovan!

Ia uitati ce ne scrie un angajat al firmei:

Dragi cititori, daca aveti informatii reale despre spagile incasate de angajatii OPC Cluj, DSP si DSV Cluj, cat si de la ce agenti economici, scrieti-mi pe liviu@ziardecluj.ro sau pe whatsapp la 0720 00 88 88. Nu va fie frica, nu imi dau in gat sursele, dar vreau sa bag la puscarie niste papagali de teapa asta! Filmati-i pe ascuns cand le dati spaga, inregistrati-i, nu va mai lasati santajati de mizerabilii astia care accepta sa fim otraviti de produse neconforme, doar pentru ca ei sa se imbogateasca din spagi!

 

Comentarii

Mihai

22.09.2021 16:20

Reclamație trebuie făcute la București, ori sa vina de acolo, sau sa de a ordin, ăștia de aici, mai ales adjunctul, cauta nod în papura la reclamatii și le interpretează în felul lor, numai sa nu facă ceva. Asta i boala veche la Cluj, de prin 2006

Daniel

23.09.2021 12:30

Nici nu ma mira. Am mancat la ei acu 3 saptamani si efectiv in seara aceea am crezut ca mor la cat de rau mi-a fost. Am avut o diaree si o stare de rau de imi venea sa plâng.   

Aron F

23.09.2021 20:37

A prins si astia cu srl lor tupeu.ANSVSA cred ca au fost unsi bine sau unii prin primarie.Sa ai taraba in buricu Clujului nu e pentru oricine.Dai procent ai parte....nu cotizezi esti pus la colt

Fratianu Ana

26.09.2021 23:41

Ati facut o treaba buna, dar sa stiti ca toti lucrează asa . As fi curios sa se faca un control la toți producatorii si comercianții de acest fel ....din toate sectoarele de producție alimente, carne de porc, pasăre, lactate supermarketuri cum ar fi metro carrefour etc....(fara aranjamente..... control pe bune) .eu zic ca am asista la un frumos spectacol. Dar cred ca nu ar rezolva nimic un control si o amendă.....doar cunoaștem poporul roman...a trecut furtuna, s-a plătit amenda si dupa 2-3 luni se uita totul....si acesti mari antreprenori isi reiau activitatea ca si cand nimic nu sa întâmplat

Adauga comentariu