JEGONESIMTIRE! Untold, Electric Castle, TIFF, sugative de bani publici, si oengimea irelevanta a Clujului pitita dupa nume inutile, si-au dat mana sa PARA ca fac si ei ceva! In timp ce Untold vinde la greu abonamente pentru ceva incert ca va avea loc!

Am zis ca devin mai crestin zilele astea, de cand cu carantina si covidul, dar nu rezist.

O tara intreaga a ras de judecatorul rezistac Cristi Danilet, care si-a pus masca aia de staruar indemnand la implicare si la intrajutorarea medicilor aflati pe baricade!

Impreuna cu ailalti hipsteri rezistaci Bob Radulescu, Stoenoiu, Andi Daisler, or mai fi fiind si altii, au creat un grup de sustinere civica - Va ajutam din Cluj!, anuntul fiind facut zilele trecute:


"În Cluj-Napoca s-a format grupul VĂ AJUTĂM DIN CLUJ menit să ajute cetățenii din Cluj Napoca în lupta cu virusul Covid19: persoanele vârstnice, cele în izolare impusă și persoanele cu risc ridicat la Corona Virus. Dacă sunteți chiar dvs în această situație sau cunoașteți persoane din aceste categorii, apelați la grupul VA AJUTĂM DIN CLUJ.
Pentru medicamente, alimente, informare și consiliere.".

Dar Danilet e la facut viziere din plastic, nu sta si nu o freaca. Ajuta cum poate.

 

Acuma, ca ei ma detesta pe mine, ca io i-as scuipa in gura, nu are legatura cu ceea ce orice om sanatos la cap poate lesne constata: Danilet are multe proiecte misto pe partea de educatie, Daiszler a contribuit la proiecte superbe in ultimii ani, pana si istericului de Bobita nu ii poate nimeni nega transpiratia si implicarea in proiecte caritabile.

Mai bref, oamenii astia au facut la viata lor lucruri pe partea de social. Si aici pe mine ma doare in cur ca-s useristi, rezistaci sau hipsteri. Ma intereseaza ca sunt Oameni si ca b) au in spate CV pe partea de implicare. 

 

Da, frate, si vine azi un comunicat de la ditamai Tise Paunel Alin, presedintele Consiliului Judetean Cluj, institutia aia care are pe raboj falimentul Clujana, Cluj Arena, Univers T, esecul CMID ("groapa de gunoi) si arunca in derizoriu Ideea celor de mai sus care, pana azi, stransesera in grupul lor peste 9000 de persoane, anuntand cu mare tamtam "adevaratul" proiect civic care va strange chipurile tot Clujul sub aceeasi umbrela a candorii sufletestei si a implicarii civice: proiectul veveve UnSingurCluj punct ro, un website scuipat in graba pe banii altor ipocriti ai IT-ului clujean, Evozon Systems, umplut cu niste basinute textiere partzaite de fo copiraitarita cu celulita de la evozon:

" Un Singur Cluj mobilizează bani și resurse pentru a se alătura acțiunilor spitalelor, autorităților și inițiativelor civice, într-un efort comun de sincronizare a eforturilor și centralizare a informațiilor. 

Platforma adună zeci de evenimente, organizații civice, companii, universități și instituții ale administrației publice din județul Cluj.

Înscrie aici actiunile in care esti implicat sau spune-ne daca vrei sa ajuti cu bani,  materiale sau alte resurse.".

 

 

In rest, nimic. Sula si prefectura, fiindca si prefectura clujeana "hendorseaza" proiectul asta maret compus din 7 fraze si 23 de blablauri.

Ba, da in rest nimic! Nu tu propuneri de proiecte, informatii utile, un pedefeu ceva cu alte dume, un mesaj de la Tise, un anunt de donatie, o situatie concreta ce necesita implicare: NIMIC.

 

Foarte important insa e ca papagalii din jurul acestui proiect au tinut mortis sa se "listeze" pe un buton special pe site, ca sa ii vedem cat de penibili sunt impreuna. Cititi toata lista, ca zborsala mea nu se gata aici.

Ia uitati cum arata lista cu toti basinosii posibili si imposibili - de la euglenele de la Patrir, pana la hotii suavi de bani publici de la Centrul Cultural Clujean, - sunt toti aici, nene, huburi care nu hubuiesc decat flatulente, clustere care nu strang decat orgolii, reactoare, contactoare, conectoare, observatoare, toti pisolcosii cu 3 lei in buzunar care o ard pe marijuana si le umbla gandacii printre gandurile uleioase, sunt toti aici. Dar nu numai. Fiindca marea de heringi nevertebrati acopera cativa rechini ai banului public: 

Asociația pentru Relații Comunitare
Big Time Production
Cărăbaș & Lungu – Societate Civilă de Avocați
Centrul Cultural Clujean
Centrul Cultural German din Cluj-Napoca
Centrul de Interes
Cinema ARTA
Circus Fairies
Cluj Guided Tours
Cluj IT Cluster
Cluj Startups
ClujHub
Clujlife
Clusterul de Industrii Creative Transilvania
Compania de Tango Cluj
Consiliul Județean Cluj
Create.Act.Enjoy
Electric Castle
Federația Tinerilor din Cluj
Festivalul ARTdealul
Fotopia Collective Festival
Gibstock
Institutul Francez din România la Cluj-Napoca
Instituția Prefectului Județului Cluj
Jazz in the Park
Lights On Romania
Observatorul Român de Sănătate
Opera Națională Română din Cluj-Napoca
Ordinul Arhitecților din România – Filiala Transilvania
PATRIR
PhotoRomania Festival
PONT Group
Primăria Municipiului Cluj-Napoca
Reactor de creație și experiment
Rotary Club
Cluj-Napoca Opera
Scena Urbană
Smida Jazz Festival
Sports Festival
Street Food Festival
Support Your Local Artists
TEDxZorilor
TIFF
Transilvania IT Cluster
Universitatea Babeș-Bolyai
Universitatea de Medicină și Farmacie din Cluj-Napoca
Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca
Untold
Urbannect
Wintertour
Wonderpuck

 

Deci, ba, MOR de ras, s-au gandit toti rechinii care inghit paleti de bani publici sa se "implice" si ei in cacatul asta de proiect, punandu-si si ei numele pe lista.

Adicatelea, Bogdan Buta, aspiratorul de bani publici inca din studentie, cel care a creat Untold cu 900 000 de euro din banutul boului de contribuabil clujean, devenit milionar in euro de pe fraierii care asculta muzica la stick. Pretiosii de la Electric Castle care halesc bani publici cu lopata, descurcaretul Tudor de la Tiff, devenit milionar de pe festival si care ia an de an potul cel mare din alocarile de bani publici pentru evenimente culturale, Scena Urbana, aia care au tocat jde mii de euro pentru monstruozitatea aia artistica cu U Cluj, ciolanind banii pe lasere si replici de actori ratati si beti, Rotary Club, asociatia nevestelor nefe din Cluj care se plictisesc si fac caritate cumparand din China ochelari pentru miopi si pipetand la o chermeza de o suta de ori mai multi bani decat propria lor donatie, baaa, SUNT TOTI AICI!

De aceea, se naste o intrebare simpla: bre, chiparosilor, Danilet nu are de unde sa dea cascaval, baga munca, Bob e actor, castiga ce poate din evenimente, Daislzer da si el ce poate din fabricuta lui de tipar, dar VOI, BA, VOI, BA, HIENE NENOROCITE, doar atat va "implicati"? V-ati pus numele pe lista si gata, asteptati sa vina fraierii mici sa doneze si apoi sa va laudati voi cat de activi ati fost si cum v-ati sacrificat?

Buta, scoate, ba, 200 000 de euroi, ca ai supt destul de pe orasul asta! Fantomelor de la EC scoateti si voi 200 000, ca destul ati capusat bugetul local si administratia de la Bontida, nemernicilor, nici impozitele nu vi le-ati platit, n-ati ajutat cu mai nimic zona, si apoi il trimiteti pe Vanca sa ne explice in Vice cum traieste el zilnic cu latte si cu aer de Cluj. Tudore, stiu ca e greu cu productia de film, si chiar esti bun, dar ai luat, frate, la bani din sponsorizari in anii astia, ca nu te incurca 100 000. Nevestelor nefe de la Rotary, hai, lasati textele si pe oparitul pe Alexa, ca asta sunteti: ia, mergeti la sotiorii vostri, si ardeti cate 2000 de euro din buzujeb. La cate cururi pline de celulita sunteti pe acolo, se strange o juma de milion de euro. SI DUPA AIA, chemati Clujul sa se implice, martafoi cu caracterul plin de jeg ce sunteti!

PS: Si, ba, nu ma pot abtine, ba, eu am statut oficial de Grinch al Clujului, asa ca e de datoria mea, fraeirlor, sa va arat cat de imputit e Buta si in aceste momente, cu oameni care mor si medici care se zbat sa ajute fara echipamente de protectie. Bulangiul ipocrit vinde in continuare abonamente la Untold, in conditiile in care NIMENI nu stie in lumea asta cat va tine pandemia si cati vom mai fi in viata in viitorul apropiat:

 

Ba, Buta, iti doresc sanatate, futu-ti capul tau barbos de implicat civic ce esti! Simpaticule, o sa ai nevoie, stii tu cum e - cand iei bani pe timp de moarte, ai nevoie de sanatate, ca atragi bad karma!

PS2: La final, asa cum face orice grinch, mai pun putin gaz pe focul oparitilor vizati de acest text si le transmit urmatorul mesaj vizual din toti rarunchii: asta suntetiiii, baaa, niste sclaveti ai bancnotei, niste narcisisti media, niste luzari moral!

Adauga comentariu