Jeg si boala la o pensiune de 3 stele din Cluj-Napoca. Floci si mucegai in baie, prosoape rupte si nu e tot... OPC si ANSVSA mai asteapta pana sa trimita controlul

Comentarii

ce nunta dorea ...

30.01.2015 22:42

Dragi cititori ai acestui articol,as dori sa va expun si eu, ceea ce ,inimaginabil,am patit cu aceasta locatie cu ocazia nuntii mele de anul trecut !Desi,locatia era indepartata si cladirea anosta,am hotarat impreuna cu viitoare sotie sa contractam fericitul eveniment la sus-numita pensiune !Este drept ca ne-a placut sala,iar directorul,care se recomanda cu un nume german ne-a inspirat o oarecare incredere,garantand un eveniment ireprosabil !Insa ceea ce a urmat cu ocazia vizitei mele de verificare a amenajarii salii,in ajunul nuntii intrece orice scenariu de cosmar !Aveam a doua zi nunta,si am dorit sa merg in ajun sa verific sala ! Ceva parca ma facea sa fiu foarte prudent !Cand am ajuns,am crezut ca ma aflu in cel mai deplin scenariu kafkhian !ce am constatat m-a lasat cu gura cascata !Cam 90 % din mese erau acoperite cu fete de masa super-sifonate si murdare,pline de urme de scrum si de pete de murdarie,iar pe alocuri cu gauri de la scrumul de tigara !Husele cauneor erau asiderea, sifonate,murdare si pline de pete !Am crezut ca nu vad bine !!! Cea mai fericita zi a vietii mele,urma sa fie un dezastru, din cauza unor oameni pe care ai angajasem,si le dadeam bani, tocmai pentru a iesi totul perfect !Si cand ,colo,ei isi bateau joc de mine intr-un mod cosmaresc,demn de filmele de groaza !!!In urma celor vazute,am avut o atitudine ferma si hotarata,avand o discutie foarte tensionata cu directorul german al sus-numitei pensiuni,si numai in urma amenintarilor ca nu va vedea de la mine nici un ban,daca nu remediaza situatia,am constatat,revenind peste cateva ore, ca toata rufaria meselor afost schimbata cu una noua, la dunga !!! Evenimentul de a doua zi s-a desfasurat foarte bine,personalul si patronul comportandu-se normal si satisfacator !Dar prin ce emotii am trecut pana atunci !!! Nu o sa uiit niciodata !Ma gandesc acum ,ca putem sa-l actionez in instanta si sa cer daune morale si materiale !Dar, cum iti arde de tribunal cand ai un astfel de eveniment epocal in viata ta, precum o nunta ?!

Dan

30.01.2015 22:54

la restaurant la fel, pentru o pomenire platesti un meniu 35 ron si primesti ceva in jur de 15 ron, pacat ca patronul "Domnul director" este cetatean german" :)))

Sergiu

31.01.2015 17:40

Stimate știrist,Nu am nicio legătură cu povestea din spatele acestui articol și nici nu am fost prea curios să o citesc. În schimb pot să remarc limbajul cu care prezentați cazul, cel puțin titlul, că în rest mi-ați alungat tot interesul de a citi. Aveți un limbaj "de tot jegul", iar exprimării dumneavoastră nu i-ar strica o notă de profesionalism, daca se pune problema de așa ceva. Observ cât de motivat sunteți să prezentați cazul în toată disgrația lui, însă trebuie să rămâneți obiectiv și să vă estetizați puțin exprimările.Mulțumesc pentru înțelegere! Chiar consider că în limbajul articolelor unui jurnalist care se respectă ar trebui să nu apară termeni precum "floci","jeg" s.a.

roata

19.03.2015 11:51

Au acolo si o vulcanizare si o spalatorie auto demne de invidiat. Iti versi matzele. Se lucreaza pe domeniul public, dar nu se sesizeaza nimeni.

Adauga comentariu