Jandarmii au luat candele cu duba! (VIDEO)

Duba Jandarmeriei poate ascunde orice. De la infractori la obiecte de cult. Un cititor ne-a trimis la redacție un filmuleț în care i-a surprins pe câțiva angajați ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj la... cumpărături, în timpul serviciului. În jurul orei 17:10, în piața Mihai Viteazul, doi jandarmi își cumpărau candele, iar un al treilea ținea de șase. Cu prilejul Luminației, oamenii au avut grijă să se aprovizioneze. Mai multe baxuri de candele au fost urcate în dubă. Felicităm Jandarmeria Cluj pentru că își cinstește morții așa cum se cuvine!

 

UPDATE: Gruparea Mobilă de Jandarmi din Cluj a venit cu o precizare: faptul că jandarmii prezentaţi în material nu sunt cadre militare ale Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Cluj. De asemenea au mai specificat următoarele: ”În data de 01 noiembrie  2017, în jurul orei 17.00, echipajul auto de jandarmi aflat în serviciu, au depistat în Piaţa Mihai Viteazul, două persoane care comercializau candele fără drept şi în loc neautorizat. Persoanele în cauză au fost sancţionate contravenţional cu amendă în valoare de 500 lei şi au fost ridicate în vederea confiscării 110 bucăţi candele,  în conformitate cu prevederile art. 1, lit. b, din Legea 12/1990”.

Comentarii

gogu

03.11.2017 09:05

Asta DA! Control la candele! Sa starpim odata coruptia... Is curios ce au facut cu candelele? Le-au impartit intre ei? Eu zic ca da! Pun pariu! Pe migrantii ilegali care misuna prin Cluj FARA ACTE sau cu acte false, n-au vreme sa-i controleze. Sau sunt prea cacaciosi.Sau nu au destui neuroni in echipaj, ca la unul singur e clar ca nu-s destui. Ii tine sa controleze numa'  amarati care ar face si ei un ban cinstit. Apropo' manageru' minoritar cu nume de piulita a dat locurile de vandut candele si flori pe baza etnica. Cele mai bune la etnicii lui. Asa e cand clujenii voteaza un limbric care-i sustinut de starpituri( adica de starpituri din PSD, PNL-ex PDL, si nu in ultimul rand SIE, SRI, AVO cu toti tiganii membri sau angajati acolo)PS Mi-s dragi ca CIUMA ce de la AVO dar tre' sa le cer scuze: nu stiu daca au etnici tigani angajati!

Adauga comentariu