JALNIC! Emil Boc a ajuns să justifice TRASEISMUL

Edilul din Cluj-Napoca susține că PNL Cluj a oferit cei mai performanți candidați pentru alegerile parlamentare:

„Au fost selectați cei mai buni, care și-au validat deja carierele. Fiecare la locul lui. De exemplu domnul viceprimar, Dan Tarcea, putea pleca și el pentru un post de parlamentar. Dar a ales să rămână la Primărie să ducă proiectele la final.

Doamna Cristina Burciu este un om care s-a validat în timp. N-ai ce să-i reproșezi, dimpotrivă: să o apreciezi pentru performanțele avute”, a declarat Emil Boc la Realitatea FM.

Tarcea a rămas în primărie că are nevoie Boc de un Ecou, un ins care să-i repete prostiile și apoi, eventual, să ia calea lui Apostu. În rest listele PNL Cluj colcăie de lipitori de afișe și gudurăi de-ai lui Boc și Orban. În plus o găsim și pe traseista de la PSD la PNL Cluj, Cristina Burciu, căreia, în mod jalnic, Boc îi găsește ”aprecieri” pentru ”performanțe” pe care aceasta, în afara trădării și traseismului, nu le-a avut.

Madam Burciu, pipula (pardon, pupila sau pila) lui Cristian Matei (fost primar PSD al municipiului Turda și actual primar PNL al aceluiași municipiu), s-a remarcat prin discreție în Parlamentul României. În ceea ce privește activitatea, s-a dus la București ca sa aibă de unde veni.

Vă invităm să citiți despre activitatea ZERO BARAT a acestei traseiste pentru a realiza cât de JALNIC a devenit, la bătrânețea-i politică, Emil Boc. Să minți în asemenea hal, Maestre, Excelența Ta, nu ne așteptam!

CITEȘTE: Deputatul Cristina Burciu a trecut prin Parlament ca rața prin „Apă Arieș”

CITEȘTE: Cum i-a rescris Liviu Alexa comentariul de pe Facebook al deputatei tradatoare Cristina Burciu

 

Adauga comentariu