Jaf la drumul mare în primăria lui Boc. În opt ani, preţul unui metru pătrat în centrul Clujului s-a triplat!

Comentarii

Cipri Ban

10.03.2017 16:45

Problema asta cu chioscuri supraevaluate a fost si in piata L Blaga, cu chioscurile florarilor, si ele la niste preturi aberante. Se pare ca se perpetueaza chestia, "cu rata inflatiei". Trist.

zoo

10.03.2017 18:19

Din păcate ​nu este vorba despre pretul unui metru pătrat in centrul Clujului, ci de pretul unui metru pătrat de chiosc, ceea ce ii cu totul altceva si mult mai tragic. Acele chioscuri costa 5 500 euro/mp. fie ca sunt amplasate in centru sau in Manastur, e pretul cu care îl cumpara primăria! Atentie la aceasta hotie.

Adela Nemeti

10.03.2017 23:17

Marea problema a acestei administratii este ca ne tin pe totii retardatii care nu suntem in stare sa vedem jaful banului public prin achizitii si lucrari platite la supra pret,o fac pe banii nostri nu pe al lor .

Adela Nemeti

10.03.2017 23:10

 Pe cine sa sesizam ?,personal am facut apel la presa Clujeana sa intreprinda ceva ptr.stoparea acestui Jaf din bani publici, un articol sau mai multe pe aceiasi tema nu rezolva mare lucru la nesimtirea si sfidarea celor ce voteaza si hotarasc aceste cheltuieli aberante si preturi umflate si acceptate de acestia,in fiecare redactie exista un reporter de investigatii care sa scormoneasca dedesubturile acestor contracte,nimeni nu doreste chioschiuri din cartoane dar nici fraieri,prosti,timpiti si creduli sa nu ne mai tina aceasta administratie.

Adauga comentariu