Jaf ca în filme la Băile Cojocna. Cum au operat hoții și câți bani au furat

În noaptea de duminică spre luni, toți banii din casieria Băilor Cojocna au dispărut, după ce hoții au pus la cale o operațiune ca în filme. Peste 140 de mii de lei au dispărut din casierie, după ce hoții au forțat geamul cu o rangă. În casa de bani se aflau încasările pe patru zile. Directorul complexului a fost cel care a descoperit fapta, când a mers dimineața la serviciu.

„Totul a decurs între 1 și ceva și 4 dimineața, a început ceva furtună și paza a mers să strângă umbrelele de pe ștrand și, probabil a fost urmărit, nu știu ce să zic, o smuls geamul cu ranga din țâțâni și casa de bani tot cu ranga au desfăcut-o și ne-au jefuit. În jur de 140 000 lei”, a declarat Liviu Bojan, directorul Băilor Cojocna.

Polițiștii au început cercetările și au deja un cerc de suspecți. În momentul în care făptașul va fi identiificat, acesta va fi cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Comentarii

Szabo Istvan

11.08.2017 09:34

Buna ziua,  parerea mea ca nu acolo se tine o suma atat de mare....

lili

11.08.2017 11:31

Nu au oameni de paza? 

Who Am I?

11.08.2017 19:35

Asa se tin bani Comunei??
Nu ar trebuiii sa aveti contract cu o firma specializata in chestia asta ca in fiecare seara sa duca banii?? Asa cum se face normal! E vorba de administratie,
Ori angajezi paze care stau non stop acolo?? Nu Ar trebuii sa mearga sa adune umbrele care orcum erau stranse ca tot timpu se strang umbrelele de catre oamenii care muncesc pe terse.

Plus o opinie personala:
-Administratorul bailor a pus un video pe fb(care e sters deja) cum era spart seiful unde erau banii, asa seif nu se sparge cu o ranga.

Adauga comentariu