Jaf armat în Dâmbu Rotund UPDATE

UPDATE 16.30:

 Potrivit surselor, atacatorul și-a acoperit fața cu un fular. În momentul jafului, în bancă erau patru femei. Reamintim că agresorul le-a amenințat pe acestea cu un cuțit și a reușit să sustragă aproximativ 20.000 de lei. 

Jaful a durat aproximativ patru minute. Angajatele au apăsat butonul de panica, o echipa a firmei de pază PP Protect s-a prezentat la sucursala băncii, însă agresorul a reușit să fugă înainte de sosirea acestora. 

UPDATE 15:50:

 Potrivit martorilor, un bărbat a intrat în bancă și a amenințat angajatele cu un cuțit. A reușit să sustragă aproximativ 20.000 lei. 

În jurul orei 15:00, Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că într-o unitate bancară, de pe raza municipiului Cluj-Napoca, a intrat o persoană cu faţa acoperită şi, sub ameninţare, a sustras o sumă de bani, după care a fugit.

În urma acestui incident, nicio persoană nu a fost rănită.

Imediat după sesizarea incidentului, toate echipajele de poliţie au fost mobilizate pe teren în vederea depistării bărbatului în cauză.

Urmează să se stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs incidentul, suma care a fost sustrasă şi celelalte date de interes pentru soluţionarea cazului.

Ancheta este coordonată de către Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul inspectoratului.

 

Semnalmente:

- circa 1,80 - 1,85 metri

- vârstă aproximativă 25-30 de ani

- constituţie atletică, păr uşor grizonat, tuns scurt, ten uşor măsliniu

- purta o bluză de trening neagră, pantaloni de blugi negri, largi

 

Persoanele care pot furniza informaţii utile în acest caz, sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112 pentru a anunţa organele de poliţie.

 

Știrea inițială: Jaf armat la o sucursală a Băncii Transilvania, din cartierul Dâmbu Rotund.

 

„Am fost sesizați în legătură cu comiterea unei tâlhării calificate, la o sucursală bancară pe strada Girodano Burno din Cluj-Napoca”, explică reprezentantul IPJ Cluj. 

 

Știre în curs de actualizare...

Comentarii

Mircea

18.06.2018 18:12

Ce frumoasa e purtatoarea de cuvant al politiei Cluj. :))Faina fata,nu avem ce zice

Adauga comentariu