Izabella Veibel, agresoarea din TVR Cluj. Ca o fiara a sarit la gatul cameramanului nostru pentru a-l impiedica sa filmeze un infractor

Izabella Veibel, care se recomanda jurnalista in domeniul cultural, la TVR Cluj l-a agresat verbal si fizic pe unul din colegii nostri, cameramani NCN TV. Cu tupeu si darzenie, femeia a vrut sa il impiedice pe cameramanul nostru sa il filmeze pe camerunezul Youmbi Yowou Alex Bertrand, iubitul Izabellei Veibel. Barbatul este cercetat pentru inselaciune. Scena s-a petrecut pe holurile Curtii de Apel, astazi. 

In incercarea de a ne opri sa il filmam pe iubitul sau, Izabella Veibel a invocat numele televiziunii la care lucreaza, de parca auzul cuvintelor TVR Cluj ar fi inghetat orice actiune care se desfasura in acele momente. Dupa cum se vede si in imaginie, femeia a sarit pur si simplu pe cameramanul NCN pentru a-l impiedica sa isi faca treaba, desi angajatul NCN filma intr-o zona publica din interiorul Curtii de Apel Cluj. 

Daca nu ar fi sarit ca o pantera disperata sa isi apere prada, cazul camerunezului poate ar fi trecut neobservat. Dar, Izabella Veibel nu a facut altceva decat sa atraga atentia asupra sa si a iubitului ei. Ea s-a facut de Sfanta Minune, iar el a ajuns cunoscut in presa. 

Pe rolul Curtii de Apel Cluj au existat astazi trei mandate europene de extradare. Unul dintre ele era pe numele lui Youmbi Yowou Alex Bertrand, acuzat de savarsirea unor infractiuni de inselaciune in Franta, tara din care acesta provine. Potrivit autoritatilor, in 2017 a fost emis un mandat de arestare pe numele acestuia intr-un dosar penal prin care el si prietenul sau, Theo, au consumat bani de pe carduri false sau furate. Potrivit surselor Ziar de Cluj, Theo il punea pe Bertrand sa mearga cu buletinul sa ridice aparatura de valoare de la firmele de curierat din Franta, ca urmare a unor comenzi plasate cu ajutorul conturilor bancare ale altor persoane. Youmbi Yowou Alex Bertrand se prezenta la firmele de curierat, ridica telefoane sau alte bunuri comandate de Theo si primea de la cel din urma 30 de euro pentru fiecare data. Cei doi au reusit astfel sa consume peste 40.000 de euro prin aceste infractiuni. 

Dupa 2015, Youmbi Yowou Alex Bertrand s-a stabilit in Romania si a obtinut un drept de munca la o firma IT de pe strada Dorobantilor, din Cluj-Napoca. Se pare ca tot la Cluj-Napoca si-a facut si o iubita: vocea de la TVR Cluj, Izabella Veibel, cea care la mandatul de arestare preventiva s-a folosit de televiziunea la care lucreaza, in incercarea de a ne impiedica sa ne facem treaba. 

Suntem curiosi ce parere are conducerea TVR Cluj despre comportamentul agresiv al Izabellei Veibel! Tolereaza televiziunea platita din bani publici asemenea comportamente? Pentru asta sustin toti romanii TVR? 

Nu putem incheia decat cu un cantecel minunat. Nu ca ar fi o aluzie la calitatile ce o recomanda pe doamna Veibel. Deloc! 

 

Comentarii

ioana

11.07.2019 18:15

 Parca sunt blestemate holurile Palatului de Justitie din Cluj. Acolo vesnic apare cate-o persoana isterica, nervoasa, cu probleme de comportament, care sare (la propriu) la gatul vreunui adversar din proces sau chiar a unui avocat (vezi cazul dnei av. Laura Pop) in incercarea de a-l reduce la tacere. Asta pentru ca nu avem alte argumente decat ........ bataia  (comportament specific animalelor)    

Alfonso

11.07.2019 18:22

Unguroici care se fut cu negri nimic nou

Adauga comentariu