Iureşul de la România-Spania a lăsat în urmă sute de bilete. Fanii tenisului par mai atraşi de meciurile de simplu de la Cluj

Interesul iubitorilor tenisului pentru meciul din turul 2 al Grupei I din zona Euro-Africană a Cupei Davis, dintre România şi Spania, care va avea loc la Cluj între 15 şi 17 iulie, a fost mare doar în primele ore de la punerea biletelor în vânzare.

Acum 12 zile s-au epuizat, în doar câteva zeci de minute, toate cele aproximativ 4.000 de bilete disponibile pentru ziua de vineri, în timp ce pentru celelalte două zile mai erau, în total, 600 de tichete. La aproape două săptămâni distanţă, cifra biletelor rămase disponibile nu a scăzut foarte mult, ba dimpotrivă, au fost chiar câţiva fani care au renunţat să-şi mai plătească tichetele comandate iniţial.

Astfel, în acest moment mai sunt disponibile, în total, aproximativ 500 de bilete, cele mai multe la meciul de dublu, acolo unde vedeta spaniolilor, Rafael Nadal, în cazul în care va veni la Cluj, cel mai probabil nu va evolua, anunta CJSport.ro.

În Sala Polivalentă din capitala Transilvaniei sunt aşteptaţi cei mai buni jucători ai momentului din Spania, care au nevoie de o prezenţă în echipa de Cupa Davis pentru a putea evolua la Jocurile Olimpice. În precedentul meci al ibericilor din această competiţie, pierdut acum un an cu Rusia, cel mai bine cotat jucător spaniol a fost Tommy Robredo, aflat atunci pe locul 74 în clasamentul ATP.

Adauga comentariu