Iulius Mall te trimite la Electric Castle, Untold sau Sziget Festival

Iti doresti sa traiesti experienta celor mai tari festivaluri ale verii? Accepta provocarea! Demonstreaza ca esti fan adevarat si Iulius Mall te premiaza cu abonamente la Electric Castle Festival, Untold Festival sau Sziget Festival. Esti candidatul perfect daca muzica iti curge prin vene!

Incepand de vineri, 22 mai 2015, Iulius Mall Cluj da startul la distractie si lanseaza Playlist Challenge, competitia care iti aduce abonamente la cele mai tari evenimente ale momentului. Daca esti fan al marilor trupe de pe afisele festivalurilor verii, ai sanse mari sa le asculti muzica live. inscrie-te la InfoPoint Iulius Mall Cluj in perioada 22 mai – 6 iunie, pe baza unui bon de cumparaturi de minimum 100 de lei, si demonstreaza ca stii muzica artistilor preferati.

Ce trebuie sa faci? Programeaza-te la o sesiune de concurs, in intervalul orar 16.00 – 19.00, in perioada campaniei, si alege festivalul la care iti doresti sa mergi. Vei avea la dispozitie trei minute sa recunosti cat mai multe piese apartinand headliner-ilor de la festivalul ales si sa strangi punctajul care te va duce in finala. Primii 20 de concurenti care vor oferi cele mai multe raspunsuri corecte pentru Electric Castle Festival, primii 20 cu cel mai bun punctaj pentru Untold Festival si cei din top patru pentru Sziget Festival vor participa la marea finala, de pe 6 iunie.

 Pentru fiecare festival, finalistii vor concura cate doi, cel care recunoaste cele mai multe melodii castigand direct un bilet la evenimentul preferat. Astfel, dupa participarea la Playlist Challenge, 10 clienti Iulius Mall Cluj vor fi premiati cu abonamente de o persoana la Electric Castle, alti 10 participanti vor castiga abonamente la Untold Festival si inca doi castigatori vor pleca la Budapesta, impreuna cu cineva drag, pentru o experienta de neuitat la Sziget Festival.

In plus, fiecare participant va primi o bautura energizanta, iar cei mai buni 20 de concurenti care intra in topul zilei din  vor castiga un Shopping Bag de Festival, in model unicat, realizat 100% din materiale reciclate.

 

Adauga comentariu