Iulius Mall il sustine pe Marius Bucur in Turul Romaniei pe Granita cu Bicicleta

Iulius Mall Cluj este sponsorul oficial al proiectul inedit al clujeanului Marius Bucur de a parcurge „Turul Romaniei pe Granita cu Bicicleta”. Iulius Mall este un sustinator activ al manifestarilor sportive si al initiativelor care isi propun sa puna in valoare oamenii si locurile frumoase ale tarii, asadar contribuie la materializarea demersului de a strabate tara pedaland cat mai aproape de linia imaginara a granitelor, idee ce apartine clujeanului Marius Bucur.

Tanarul de 26 de ani, pentru care sportul este un stil de viata, va pleca marti, 12 mai 2015, de la Oradea, in „Turul Romaniei pe Granita cu Bicicleta”, avandu-l coechipier chiar pe tatal sau, de 52 de ani. impreuna si-au propus sa parcurga acest traseu, care, din informatile pe care le detin, nu a mai fost facut de nimeni pana acum, si sa mearga pe bicicleta cat mai aproape de tarile vecine, atat cat infrastructura le permite.

 Cei doi pasionati de mersul pe bicicleta estimeaza ca vor parcurge aproximativ 3.000 de kilometri, in 45 – 50 de zile, in functie de conditiile pe care le vor intampina. Vor pedala, in medie, 70 de kilometri pe zi. Pentru ca si-au propus sa respecte cat de precis posibil linia imaginara a granitelor tarii, ceea ce presupune trasee montane, drumuri forestiere sau neamenajate, majoritatea noptilor le vor petrece in cort.

 „Nu vrem sa demonstram ceva sau sa intram in Cartea Recordurilor, ci sa ne cunoastem pe noi insine. Orice ajutor primit inseamna mai mult decat o «sponsorizare» si vom dedica fiecare kilometru pedalat celor care ne ajuta si ne sprijina in a duce la final un vis inca neimplinit”, a spus Marius Bucur, initiatorul proiectului „Turul Romaniei pe Granite cu Bicicleta”.

Adauga comentariu