Iulius Mall Cluj traieste cel mai important moment de dupa inaugurare

Dupa renovarea si extinderea spatiului de food court, Iulius Mall le mai ofera clujenilor inca o alternativa pentru petrecerea timpului liber: un parc nou-nout, cu un pietonal suspendat deasupra lacului, o pista pentru ciclism si alergare si alei de promenada. Inaugurarea Iulius Parc se va face maine, 23 octombrie, in acordurile unor compozitii de Verdi, Strauss, Mozart, Tchaikovsky, Bizet sau Astor Piazzolla, interpretate de solisti ai Operei Nationale Romane (ONR) din Cluj-Napoca.  Clujenii sunt asteptati maine, de la ora 15, la un spectacol in aer liber mai putin obisnuit: solistii ONR vor sustine un concert pe pontonul Iulius Parc, incadrati de panorama Lacului de Vest. Spectacolul va marca inaugurarea noului spatiu verde al orasului si va include arii celebre ale unor compozitori ca Giuseppe Verdi, Johann Strauss, Wolfgang Amadeus Mozart, Pyotr Ilyich Tchaikovsky, Georges Bizet, Franz Lehar si Astor Piazzolla. Marea inaugurare lanseaza si o campanie care isi propune sa aduca natura mai aproape de clujeni. Toti cei care vor posta pe pagina de Facebook a Iulius Parc o fotografie a coltului lor preferat de natura vor putea contribui la amenajarea altor spatii verzi, de data asta situate in centrul Clujului. Pentru fiecare fotografie inscrisa in aplicatie, Iulius Group va dona cate un leu pentru aceasta cauza. Suma rezultata va fi investita in amenajarea unor ghivece, ronduri si a spatiului de la baza statuii lui Matei Corvin din Piata Unirii.
“Iulius Parc este o investitie realizata de compania Iulius Group pentru comunitatea clujeana. Zona verde din proximitatea Lacului de Vest a fost amenajata cu aproximativ 10.000 mp de gazon special pentru trafic intens si peste 18.000 de arbori si arbusti de diferite dimensiuni. Specii deosebite de plante au fost aduse pentru a infrumuseta cel mai modern parc din oras si pentru a le oferi clujenilor cadrul ideal de petrecere a timpului liber. Pe langa vegetatia bogata, Iulius Parc le ofera vizitatorilor numeroase posibilitati de recreere: pietonal suspendat deasupra lacului, pista pentru ciclism si pentru alergare, alei de promenada si spatii de relaxare echipate cu banci”, au precizat oficialii mall-ului.
Investitia in Iulius Parc vine dupa ce la inceputul lunii octombrie a mai avut loc o imbunatatire majora a confortului celor care vin la mall: food court-ul Almondo a fost imbunatatit cu un spatiu mai generos si un nou decor care place mult clientilor. Mai exact, zona de servire a mesei are mobilier nou si o capacitate de peste 1.100 de locuri, la care se adauga si cele 160 de locuri de la terasa.
“Designul modern a fost realizat de specialisti italieni, la fel si mobilierul compus din canapele din piele, scaune si mese. Intreaga reamenajare aduce o nota revigoranta zonei food court, printr-un mix de culori vii si o atmosfera relaxanta”, explica reprezentantii Iulius Mall.  
Mobilierul vechi a fost donat Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectie a Copilului Cluj pentru a fi distribuit in centrele administrate de institutie. Food court-ul Almondo include peste 20 de operatori, care ofera o diversitate de specialitati din bucataria traditional romaneasca, dar si din arta culinara chinezeasca, japoneza, cantoneza, ungureasca si din alte colturi ale lumii. Pentru ca a facut investitii importante pentru un parc cum nu s-a mai vazut la Cluj, cu o inaugurare de mare clasa si a imbunatatit substantial spatiul unde mii si mii de familii clujene, studenti si turisti iau masa si se bucura sa fie impreuna, spunem Jos Palaria, Iulius Mall Cluj!

Comentarii

romana c

23.10.2013 21:09

de ce in strainatate se poate merge chiar si la restaurant cu caini iar la noi nici in AER LIBER!!!!!!!!! nu e voie?!?!?!!? cum sa ne civilizam? cuuuuum?!?!!?

Scurtissime &#8...

23.10.2013 07:00

[...] Astăzi se inaugurează un nou parc în Cluj. Mă rog, se modernizează. [...]

Silvia

23.10.2013 01:03

Bravo intr-adevar! Faptul ca Iulius Mall da inapoi comunitatii este laudabil - si pentru ca frumusetea e molipsitoare, sper ca si clujenii sa se implice in alte proiecte similare pentru ca " Green is the new black"

Claudiu

23.10.2013 15:42

Iubesc balustrada de la pontonul de deasupra luciului de apa. Ma bucur sa vad copii in siguranta si fara pericol de a cadea in apa. Minunat proiect, felicitari celui care a prevazut balustrada. Balustrada intr-adevar face toti banii.

ale

09.04.2015 02:37

Lol. Copiii mai mici de 6 ani ar pica in apa cu sau fara balustrada, daca parintii nu sunt vigilenti. Iar cei de peste 6 ani, n-au nevoie de ea ;) 

Adauga comentariu