Iuliu Merca și Teo Peter cântă a jale în Europa – FOTO & VIDEO

Artiștii Teo Peter și Iuliu Merca s-ar răsuci în mormânt dacă ar ști cum arată străzile care le poartă numele. Pentru a-i onora, Primăria Cluj-Napoca a botezat două străzi din cartierul Europa cu numele lor, însă numai onoare nu este o uliță demnă de secolul trecut. Cei doi artiști ar cânta a jale dacă ar mai fi în viață și ar fi nevoiți să circule cu mașina sau ca pietoni pe străzile lor.

Străzile Iuliu Merca și Teo Peter sunt situate la doar câteva minute de Calea Turzii și de centrul orașului. Europa este considerat un cartier de fițe, cu vile moderne. Aici se construiește masiv. Peste tot apar blocuri cu cinci-șase etaje, ceea ce înseamnă că în curând zona va deveni aglomerată. Cu toate acestea, Primăria Cluj-Napoca nu se grăbește deloc cu modernizarea străzilor.

Iuliu Merca și Teo Peter sunt doar două dintre arterele care au nevoie urgentă de asfalt.

Pe Iuliu Merca îți trebuie de cizme din cauciuc dacă ești pieton. Încă de la intrare, te întâmpină cratere de toată frumusețea. Pe alocuri s-a turnat material de întreținere, dar nu este suficient.

Pe strada Teo Peter nu este nici o urmă de asfalt. Sunt însă nenumărate gropi care s-au format în pământul tasat de mașini.


De-a lungul anilor, cetățenii au transmis nenumărate solicitări către Primărie. Răspunsul se vede cu ochiul liber, la fața locului.

Adauga comentariu