Itu, Lupa si Lupul

Deputatul Cornel Itu vrea sa puna Lupa Capitolina si Lupul Dacic pe stema Transilvaniei. E ultima gaselnita a alesului poporului, care spune ca initiativa sa legislativa e “foarte importanta si ca va indrepta o mare nedreptate istorica, perpetuata de sute de ani, si ma refer aici la lipsa oricarui simbol al romanismului pe stema Transilvaniei”.

Jos ungurii!

Domnule Itu, daca tot vreti sa faceti ceva, ca tot ati fost o prezenta fantomatica in Camera Deputatilor, noi va propunem urmatoarele: sa se vada ca suntem romani adevarati si ne mandrim cu asta, Ziar de Cluj va propune sa-I puneti si pe Racovita, Avram Iancu, Horea, Closca si Crisan, Mihai Viteazu, si Vlad Tepes, toti inghesuiti, pe stema Transilvaniei. De ce sa ne limitam doar la Lupa Capitolina si Lupul Dacic? Nu e destul de mult! Stema nu ar fi destul de incarcata!

Sus coroanele!

Sa nu uitam nici de deputatul Radu Zlati, sau Gondolin Shador, pentru prieteni, care a a luptat si el din toate puterile pentru ca acvila sa aiba coroana, pentru ca “Romania are nevoie de coroana regala care sa innobileze acvila in semn de reconciliere cu trecutul”. Coroana acvilei de pe tricolor reprezinta si “o intarire a prezentului prin integrarea unui simbol al unei Romanii suverane”, dupa cum explica insusi Gondolin.

Domnilor deputati care nu aveti idei mai bune, care sa-i ajute, intr-adevar, pe romanii care v-au trimis in Parlament, de ce nu va luati de mana sa faceti un proiect de impopotonare a tuturor stemelor?!? Sa aiba toate elemente romanesti adevarate pe ele -  coroane, inele, lanturi si bratari mari de aur, ca tot romanul care se respecta!  

Adauga comentariu