ITM are mainile legate, Munteanu isi poate injura angajatii cat il tine gura

Comentarii

instalatoru'

23.04.2014 14:57

sau sa-i faca o surpriza, mai multi deodata. sunt convins ca nu au rate, isi gasesc relativ rapid alt job... se pot dispensa de ceva bani care i-ar folosi la cateva beute pe piezisa.... sau la un smartphone mai nou... 

ana

23.04.2014 16:43

“Este interzisa orice atingere adusa onoarei si reputatiei unei persoane, fara consimtamantul acesteia”, mai scrie in Codul Civil.
aha....dar asta se aplica asa cand avem chef nu cand citim mizerii prin presa oloaga si deontoloaga

Mitza

23.04.2014 20:05

Pai daca se pune asa problema, sa stiti ca in multe firme romanesti (ca sa nu zic in majoritatea) sunt astfel de probleme, atitudini ale sefilor de departamente, managerilor, directorilor. Se urla uneori ca la usa cortului, sunt multe crize si frustrari personale (vezi dir.fin. de la Electrogrup, ce are un comportament execrabil).

ioana

23.04.2014 22:49

Eu nu inteleg un lucru: de ce oamenii aceia care sunt agresati psihic si uneori fizic dupa cum rezulta din declaratiile lor, raman angajatii acelor societati in continuare?! De ce nu demisioneaza?!Cum lucreaza luni in sir fara sa fie platiti?!
Pai va spun eu parerea mea: FURA; isi rotunjesc veniturile, ceea ce le convine, si deopotriva atrage mania angajatorului( justificat, as adauga).
Nu le-as mai plange de mila "sarmanilor" angajati.

Andra

24.04.2014 11:17

Iti spun eu de ce mai lucreaza...cei mai multi sunt cu chirie in cluj si pana nu isi gasesc in alta parte nu pleaca si spun asta pentru ca stiu persoane care sunt in aceasta situatie....daca pleaca cu ce se mai intretin pana isi gasesc in alt loc? Ei se chinuiesc sa traiasca de pe o zi pe alta cu amaratul ala de tips si decat nimic si ala e bun....asa ca te sfatuiesc sa nu mai acuzi fara sa stii despre ce e vorba sau esti din partea "domnului" adrian munteanu ( intentionat i-am scris numele cu litere mici sa arat respectul fata de el )

Anonymous

24.04.2014 02:56

Sa-mi bag p**a in ei toti , sa lucreze ei singuri sa nu ma angajeze pe nimeni, cu asa comportament..., oligofrenii p****i !

Nicola Maria

24.04.2014 08:09

Nesimtit si porc, ar trebui sa plece toti, nu sa suporte mizeriile unui magar de asa zis patron, cine ma-sa se crede uratul ala? Is fraieri aangajatii ar trebui sa-l prinda sa-l bata sa zaca in spital vre-o 3- 4 luni atunci sa-r invata minte. Ipotentul dracului, sa-i fie rusine.

yoyo

24.04.2014 11:28

trimiteti stirile si tot ce stiti despre acest "om" tutror ziarelor, programelor tv, sa afle lumea ce se afla in cluburile lui, nu de alta dar tin la sanatatea mea

Adauga comentariu