Afacerea zilei

ITI LASA GURA APA! "Colectia de vara" cu noutatile culinare gustoase si exotice de la Cantinna

Restaurantul Cantinna din Iulius Mall a acaparat deja un segment important din categoria de iubitori ai mancarii adevarate, cu gust. Cei mai multi dintre clientii Cantinna revin zi de zi ca sa consume mancarea preferata, dezvoltand adevarate obsesii pentru cate un fel de mancare!

 

„Efectiv, nu ma pot abtine. Vin zilnic si imi iau supa greceasca de pui, care e incredibila! Apoi, „piureul groaznic de bun” este cel mai bun pe care l-am mancat vreodata. Cei de la Cantinna mi-au spus cum il fac, nu stiam ca secretul e sa pui si putina branza topita si putin, foarte putin zahar. Iar a doua mea obsesie este plescavita sarbeasca. As manca dimineata, la amiaza si seara”, ne-a spus un client fidel al restaurantului.

 

Pentru ca clientii au mereu nevoie de noutati, cei de la Cantinna au marit „portofoliul” de bunatati in aceasta saptamana cu noi feluri, care mai de care mai gustoase si mai exotice.

 

„Am adaugat trei noi garnituri: morcovi caramelizati, cus cus cu mazare si verdeata si broccoli cu usturoi si lamaie. Vi le recomand pe toate, sunt foarte bune. 

 

 

La categoria supelor, ciorbelor si supelor-creme am adaugat Gaspacho, o supa-crema andaluza rece si foarte aromata. In zilele calduroase de vara, e un fel extrem de nimerit. Apoi, indraznim sa va propunem o supa cu fidea de pleurotus, despre care eu spun ca va avea acelasi succes ca si supa greceasca de pui.

In fine, la felurile de baza, am plusat cu niste feluri foarte indraznete si exotice. Calamarii in stil thailandez cu paste sunt ceva… incredibil. Sa nu mai vorbim de puiul in stil marocan cu smochine pe care l-am testat in prealabil cu cativa clienti si care ne-au spus ca n-au mai mancat niciodata un fel atat de interesant si de gustos. Meniul de baza se completeaza cu un stufat de pui, plin de arome si condimente, si cu pastele cu ton si ceapa, facute intr-un stil pe care nu l-ati mai intalnit pana acum. Ii asteptam pe toti clujenii sa ne viziteze la Iulius Mall si sa incerce toate aceste feluri, dar si „clasicele” cu care s-au obisnuit deja”, spune Mihaela Tamas, proprietara restaurantului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *