ISU Cluj ajută Spitalul din Dej cu un generator mobil pentru asigurarea alimentării cu energie electrică

Incendiul care a cuprins în această dimineață elementele din tabloul pentru siguranțe, situat în incinta unui post de transformare a energiei electrice din curtea Spitalului Municipal Dej a afectat alimentarea cu energie electrică a unității sanitare. Din acest motiv, ISU Cluj a dislocat un generator mobil până ce probleme privind alimentarea cu energie electrică vor fi rezolvate.

ISU a dislocat la Spitalul Municipal Dej un generator electric mobil pentru a asigura alimentarea cu energie electrică la parametrii necesari a tuturor spațiilor din unitatea sanitară și va rămâne în dispozitiv până la remedierea tuturor problemelor legate de alimentarea cu energie electrică.

„În jurul orei 15 a fost descărcat generatorul și a fost efectuată proba de funcționare, fiind predat apoi administrației spitalului și echipei de electricieni care este implicată în remedierea defecțiunilor din unitatea spitalicească. Echipamentul va fi folosit în funcție de necesarul parametrilor de alimentare cu energie electrică stabilit de aceștia”, a transmis ISU Cluj.

”Containerul de suport logistic tip IV-Iluminat” are capacitatea de 450 kVA și este conceput în scopul alimentării cu energie electrică a unor tabere mobile (iluminat şi agregate electrice) și poate fi utilizat pentru alimentarea altor tipuri de consumatorilor de energie electrică, cum ar fi gospodării sau spitale, în cazul producerii unor situații de urgență, care determină întreruperea alimentării cu energie electrică de la rețeaua națională.

 

 

Adauga comentariu