ISU Cluj, acești bravi salvatori de pisici pe social media, tac mâlc atunci când e vorba de incidente la UNTOLD

ISU Cluj, singura instituție publică din oraș care comunică extensiv pe Twitter, n-a scos un cuvânt despre incidentul de aseară din timpul festivalului Untold, atunci când o parte a scenei a luat foc.

În imaginile postate de ClujToday se observă cum cei din jurul scenei au încercat să opreacă flăcările cu o pătură, însă în cele din urmă incendiul a fost stins de un echipaj ISU. 

Până aici, nimic nou. E normal ca ISU să intervină în cazul unui astfel de incident. Ceea ce ni se pare suspect este că ISU Cluj nu a spus nimic despre incendiu pe rețeau de socializare unde, cu atâta mândrie, postează toate intervențiile. Mai jos, câteva exemple de "isprăvuri" (ca să fim în ton cu limbajul clasei politice actuale) ale celor de la ISU. 

Înainte să vă lăsăm să vă delectați cu intervenții de genul "deblocare ușă pe strada Sinaia", "incendiu de tomberon" și "solicitare pentru degajare pasăre moartă", am dori să le reamintim public bravilor soldați Svejk de la ISU că genul ăsta de cârdășie tacită cu autoritățile locale clujene (Da Boc, despre tine e vorba!) nu va trece neobservată. Dacă tot postati toate interventiile de nimic pe Twitter, am aprecia sa postati si incendii la unul dintre cele mai mari festivaluri din România. Chiar dacă organizatorilor nu le pică bine. Că nu pentru ei lucrați. Cel puțin pe hârtie. Mulțumim anticipat pentru solicitudine! 

Click pe imagini pentru marime completa

 

 

 

Comentarii

gogu

05.08.2018 11:50

Daca-i chemi sa verifice podurile bloacelor vechi si pivnitele care au devenit de 28 de ani depozite ilegale de materiale de constructii, moloz din renovari de apartamente, mobila veche(tone), scanduri si astereala de la lucrari la invelitoare, nu vin! E supt demnitatea lor sa scotoceasca poduri vechi si beciuri. Nu "pica"nimic... La cluburi, mai inchid un ochi, mai palmeaza niste sutici, mai o votcutza, mai o bratara pentru tuta sau progenituri, deh, familie mare renumeratie mica, dupa bujet

Adauga comentariu