ISJ Cluj: milioane pentru bogati, nimic pentru saraci

Comentarii

Luca

19.04.2013 09:49

Matei, singura diferenta intre scolile/gradinitele unor localitati trebuie sa fie dimensiunea scolii/gradinitei, avand in vedere numarul de locuitori aferent localitatilor respective, nu conditiile in care se invata.
Ref. la inteparea administratiei... daca tie ti se pare ca lucrurile merg in directia in care trebuie, nu mai are rost sa discutam caci ar fi mult prea lunga discutia.

Adina Fartusnic

18.04.2013 10:02

Și aia 7-10 copii merita, nu-i asa, sa invete intr-o scoala murdara, friguroasa si in care ploua? Daca sunt mai putin de o duzina nu merita nici macar o tabla, din punctul tau de vedere. Asa le trebuie daca au avut nesansa sau poate chiar norocul de a se naste departe de orasul asta in care oamenii gandesc cum o faci tu. Prosti, dar multi sa fie!

Matei

18.04.2013 08:41

Eu zic că comparăm mere cu căpșuni aici și e un articol scris de dragul de a înțepa administrația locală (cum sunt majoritatea articolelor de prin presă). Dintre localitățile enumerate cunosc vreo 4, și chiar în Tranișu am fost anul trecut. E o localitate pe vîrful unui deal într-o zonă neaccesibilă cu mașini unde probabil sunt vreo 7-10 copii (localitatea are doar cîteva zeci de case răsfirate pe mai multe dealuri din zonă). Bologa și Săcuieu sunt la distanță de mers pe jos (4-5 km) și în aceste localități sunt școli.
În schimb probabil că la grădinițele amintite vin zeci de copii din tot cartierul. Eu zic că ar merita să se facă și comparația din punctul ăsta de vedere (cîte familii servește fiecare din instituțiile amintite).

ISJ Cluj impart...

13.05.2013 14:44

[...] cum am scris si in primul articol pe aceasta tema, alocarile de bani ridica multe semne de intrebare, iar anul 2010 nu face nota discordanta. Desi [...]

Adauga comentariu