În Iris, Poliția îi avertizează pe clujeni că hoții nu dorm. Când clujenii dorm, patrulele însă ar trebui să fie mai vigilente!

„Fii precaut! Hoții nu dorm, ei sunt creativi.

Nu te lăsa înșelat! Fii vigilent!”, sunt avertizații clujenii din Iris, prin intermediul unor afișe format A4, lipite pe ușile de la intrările în blocuri.

Proiectul este realizat de Inspectoratul de Poliție Județean Cluj cu sprijinul Consiliului Județean Cluj – ATOP (Autoritatea Teritorială de Ordine Publică).

O campanie salutară de conștientizare a cetățenilor, numai că, cu toate precauțiile lor, oamenii, noaptea, când dorm, nu își pot proteja, de exemplu, mașinile, pe care uneori și le găsesc sparte pe strada Oașului.

Dacă hoții nu dorm, ar trebui ca nici patrulele de poliție să nu aibă somn și să fie mai vigilente în cartierul Iris, unde noaptea hoții și spărgătorii nu operează pe internet, cum ni se prezintă în imaginile din afișele de mai sus, și nici nu tâlhăresc cetățenii intrând peste ei în case. Modul de operare e mai simplu, se fură direct din mașini sau din micile magazine din zonă, când clujenii dorm și nu le pot supraveghea.

Când clujenii dorm, patrulele de Poliție și Poliție Locală ar trebui să fie mai vigilente, mai ales printre blocurile gri, pe unde umblă cu cărucioare majoritatea somnambulilor.

Adauga comentariu