Irina Munteanu, noul subprefect al Clujului

Irina Munteanu, din Câmpia Turzii, este noul subprefect al județului Cluj. Guvernul Orban a decis ieri numirea oficială a acesteia, urmând ca după publicarea deciziei în Monitorul Oficial să aibă loc ceremonia prin care aceasta depune jurământul. 

Irina Munteanu a ocupat funcția de director executiv în cadrul Direcției Relații cu Comunitatea din Primăria Câmpia Turzii, post pe care l-a ocupat după ce liberalii au câștigat alegerile locale din 2016. Ea a fost și candidat al PNL Cluj, la Camera Deputaților, însă locul ocupat pe listă nu i-a permis să ajungă în Parlamentul României.

Irina Munteanu spune că este pregătită să preia atribuțiile și proiectele care îi vor reveni, fiind ”o persoana implicată și responsabilă și îmi iau în serios munca, la fel cum am făcut-o și în alte instituții în cadrul cărora mi-am desfășurat activitatea”, arată Gazeta de Cluj.

În anul 2019, Irina Munteanu a câștigat 70.356 lei din funcția deținută în Primăria Câmpia Turzii. Conform declarației de avere, ea a divorțat în vara anului trecut, veniturile fostului soț fiind trecute doar în perioada ianuarie-iulie 2019, iar din august 2019 este menționată pensie de întreținere pentru copilul minor pe care l-au avut împreună. Ea deține un autoturism Mazda 3, fabricat în anul 2004, neavând terenuri sau clădiri în proprietate. De asemenea, nu are credite de la bănci și nici nu are bani depuși în conturi.

Adauga comentariu