Ipocrizia avocatului Costas: Il face rasist pe Danilet, dar el a insultat maghiarii

Un cititor de etnie maghiara a trimis o copie portalului de justitite clujust.ro a unei postari mai vechi de pe Facebook a avocatului Cosmin Costas, postare in care acesta insulta maghiarii. Acelasi om, recent, scria ca judecatorul Cristi Danilet are postari rasiste si anti-umane.

Costas scria pe Facebook: ”Acum, dupa ce un idiot de arbitru ungur pe numele lui Istvan Kovacs a macelarit Steaua la Tg. Mures, sa mai fiu tolerant si iubitor de minoritati sau sa-mi ascut securea? L-am reabilitat in gand pe Hategan, ala macar fura decent”. Intre timp, postarea a fost stearsa, dar cititorul nostru a salvat-o atunci, cu tot cu comentariile de sub ea.

”Pentru ca imi place ceea ce faceti pentru comunitatea din Cluj si nu va feriti de ”subiecte sensibile”, v-am atasat un document care v-ar putea interesa. In urma cu cativa ani, acest individ fara caracter numit Costas Flavius Cosmin enervat de un meci de fotbal (va dati seama?) a inceput sa se ia de etnia unui arbitru. Faptul ca s-a luat de publicatia Dvs. pentru  articolul despre oameni de afaceri arabi cand el se ia de unguri mi s-a parut de prost gust si rau-intentionat ”, a scris cititorul redactiei clujust.ro.

Printre numerosii care au comentat, o doctoranda de la Facultatea de Drept din Craiova, Mihaela Mazilu-Babel, si judecatoarea Andrea Chis l-au pus la punct pe Costas.

”Cand suntem indemnati de catre dumneavoastra sa ne ascutim secura si sa nu mai fim toleranti, clar ca nu mai exista toleranta.Flavius, crezi ca e un model bun pentru studentii nostri acest discurs anti-maghiar?”, a replicat Andrea Chis.

Mihaela Mazilu-Babel doctoranda de la Facultatea de Drept din Craiova s-a aratat socata de limbajul avocatului. 

"Eu sunt socata de acest comentariu si putin ma intereseaza ca este legat doar de fotbal. Eu nu obisnuiesc niciodata sa mentionez sexul sau etnia cuiva atunci cand ma enerveaza o actiune a acelei persoane. Deoarece stiu ca este irelevant", a postat Mihaela Mazilu pe Facebook.

Adauga comentariu