Ipocrizia APPC. Alegeri democratice cu lacat pe usa

Democratie, fair play, colegialitate, libertatea presei sunt valorile arborate de Asociatia Profesionistilor din Presa (APPC) din Cluj pe care deontologii le-au calcat nonsalant in picioare la alegerile de ieri. In plus, in zorul lor spre corectitudine, au uitat sa voteze comisia de cenzori.

Reprezentam breasla, sustinem dreptatea, dar pana la usa care se incuie pentru cine nu ne convine. APPC s-a trezit din letargia in care se balaceste de ani de zile pentru a se opune unui “atac”. Pana acum nu voia nimeni sa isi asume responsabilitatile conducerii, pentru ca acum functiile sa devina atat de importante, incat au blocat fizic intrarea in sala de sedinte a Casei TIFF a “oponentilor”, sa nu cumva sa deranjeze sacralitatea ceremoniei. Au propus, s-au certat, au fost in prag de bataie, dar au uitat proceduri importante care trebuiau indeplinite, cum ar fi votarea comisiei de cenzori.

S-au fofilat si nu au primit adeziunile a zeci de oameni cu state vechi in presa, au afisat o lista exclusivista pe care apoi s-au completat nume cu pixul si s-au inchis cu cheia, sa nu intre capcaunii peste ei. Sa nu vada cat de gaunos a devenit sistemul lor, cate orgolii si cata delasare roade asociatia pe dinauntru si cum se pregatesc sa mai doarma putin. 

Adauga comentariu