IPJ Cluj e tare ca fularul: inchide iglu-urile restaurantelor cu 3 zile inainte de a veni liberarea, dar nu ne spune cine e autorul jafului de la BT din 2018!!!

Ce frumos sa il vedem pe seful IPJ, Mircea Rus, aplaudandu-se singur ca l-a gabjit pe Calu' din Turda, pentru proxenetism, dupa ce, in cazul Sarpelui de la Dej, dosarul inca e in lucrare si sleahta de bombardieri proxeneti nu e trimisa inca in judecata! E tare sa te legi de Calu', pe care il poti lua in 10 secunde, in loc sa ne spui de ce trebuia ca Ziar de Cluj sa iti reaminteasca ca esti pe cale sa il scoti basma curata pe coruptul sef al politiei Dej care se poza cu interlopii si doar atunci sa admiti ca trebuie scos din scena.

Domnu' comandant opresat de puterea liberala, Mircea Rus, cine e autorul jafului de la BT din 2018? Domnu' Rus, cine e autorul distrugerii masinii lui Liviu Alexa, adica, c'est moi, jurnalist, daca nu exponential, macar important? Controlati IPJ Cluj, domnu' mare comandant, sau se pisa subordonatii pe DVS? Prin sud, faceati caterinca mare cu mascati si elicoptere, la saraci e usor sa faceti pe smecherul, intrebare: la Cluj, de ce nu rezolvati problemele astea, unde-s elicopterele, fortele speciale, alea, alea? 

Sunteti incompetent sau povestitor? Nici noi nu stim ce e de preferat: oamenii lui Ucu Rus, care preferau sa se dea mari si sa ia spagi, sau "independentul" de DVS, tinut in brate de Boc, care povestiti, povestiti, si eu nu ii pot spune sotiei mele cine mi-a amenintat familia? De cand sunteti in functie, nu ne-am dat fizic mana niciodata, insa as vrea ca sotia mea sa se intalneasca cu sotia DVS si sa ii explice ce fain e sa te cari de acasa dupa ce sotului tau i-au spart masina interlopii si, DUPA DOI ANI, nimeni nu stie cine e vinovat. Macar atat, sa povesteasca dumnealor, intre femei. 

Dar, lasati-ma pe mine, un biet ziarist, sa revenim la chestii mai mundane, JAFUL DE LA BT CINE PASTELE MA-SII L-A FACUT? IPJ Cluj e tare cand amendeaza Che Guevara si Caro pentru niste iglu-uri, insa e liniste cand tre' sa raspunda la adevaratele intrebari.

Adauga comentariu