IPJ Cluj CONFIRMĂ lipsa de civilizație a VIP-urilor UNTOLD: victima, o tânără din Gherla. ȘTII CINE E GHIOLBANUL? Scrie-ne!

Incidentul înregistrat în această dimineață la Untold, semnalat recent de către Ziar de Cluj, a fost confirmat de reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Cluj. Victima este o tânără din Gherla, care s-a ales cu o plagă la nivelul capului, după ce o sticlă de whisky aruncată aiurea din zona VIP a lovit-o în mod direct. Incidentul este cât se poate de grav și relevă lipsa de civilizație a ghiolbanilor ce s-au erijat în VIP-uri... 

„In aceasta dimineata, am fost sesizati de catre personalul medical din cadrul UPU Cluj cu privire la faptul ca o tanara a suferit leziuni in urma unui incident produs pe stadion.

 La fata locului s-a prezentat un echipaj de politie care a constatat ca tanara in varsta de 26 de ani, din Gherla, prezenta o plaga la nivelul capului care ar fi fost cauzata de o sticla aruncata din zona tribunei. 

In cauza au fost demarate verificari pentru clarificarea starii de fapt si pentru luarea masurilor legale”, au transmis reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Cluj.

Incidentul a fost înregistrat în jurul orei 4 dimineața, fiind semnalat de câțiva martori oculari. 

Cine este ghiolbanul din zona VIP care a aruncat cu sticla de whisky în public, astfel încât a reușit să îi spargă capul unei tinere?

Asupra acestei întrebări așteptăm detalii suplimentare de la oamenii legii, după ce vor fi vizionat camerele de supraveghere video din zona VIP. 

Aşteptăm ca victima să ne contacteze. STII CINE E? Scrie-ne!

CITEȘTE ȘI"Civilizaţie" de Untold: Azi noapte, un asistat mintal de la secţiunea VIP a aruncat cu o sticlă pe gazon direct în capul unei fete. Sunt martori, aşteptăm ca victima să ne contacteze. STII CINE E? Scrie-ne!

 

 

Adauga comentariu