IPJ Cluj, cat il mai tineti in brate pe seful Politiei Dej, Alin Campean? Asa tari is pilele Ucu Rus si Cornel Itu? IPJ Cluj, a ajuns Dejul sat fara caini? Azi, golanii Hasmasan si Mirko s-au scuipat in trafic langa TRUPELE SPECIALE, e posibil asa ceva?

Dejul ala infect a ajuns sat fara caini. Cetatenii Dejului sunt parasiti pana si de Lege, asa cum am vazut saptamana asta. Sefi de politie care stau la baute cu interlopii, proxeneti care abuzeaza femei, si azi, colac peste pupaza, asa cum arata Someseanul.ro, restul de papagali ramasi nearestati dupa curentarea lui Sharpele, adica fratii Hasmasan, apropiati ai celui mai puternic om de afaceri din zona, si cu spargatorul de case Adrian Grosan, ala care si-a schimbat numele din Tarnita, ca sa isi mai piarda din urmele trecutului dupa golaniile facute. 

Deci, ce s-a intamplat azi? Fratii Hasmasan, nici ei mai breji, impreuna cu hotul de case, recidivist vechi de Italia, Adrian "Mirko" Grosan (fost Tarnita) au creat un scandal monstru în zona Bungăr din Dej, lovindu-si masinile. dupa ce s-au amenintat pe retelele de socializare cu cateva zile inainte. 

 

Discutam aici despre blocarea traficului rutier, caci tambalaul a fost asa de mare incat a fost nevoie de interventia trupelor speciale.

Adrian "Mirko" Grosan (fost Tarnita) fusese cu cateva ore inainte la o cabana si il urmarise pe unul din fratii Hasmasan, care se afla la un gratar, fratii Hasmasan l-au urmarit apoi pe Adrian Grosan si l-au accidentat, vrand sa-l loveasca cu lopata.

Asta se intampla fiindca fratii Hasmasan au un alt stapan decat Legea, pe cel mai important om de afaceri din zona, care, in loc sa ii potoleasca, ignora problema. Si asta se intampla pentru ca un recidivist, cu antecedente penale numeroase, Adrian "Mirko" Grosan (fost Tarnita), cu nimic mai prejos decat Sharpele Nebunu (cu care e dusman), a prins un tupeu incredibil, pisandu-se pe politisti si pe Lege. 

Grosan/Tarnita are chestii grele in cazier, dar pe retelele de socializare are tupeul sa se dea Iisus, razand de Sharpele, cand el are chestii mai grele in "sivi" ca Sharpele Nebunu. este un hot nenorocit de case, un talhar la drumul mare anturat cu Stefan Ciasar, tatal hotilor din Transilvania.

 

Ce se intampla la DEJ, stimata conducere a Politiei judetului Cluj? Nu puteti face curatenie ca va suna Ucu Rus si deputatul papagal Cornel Itu? Toate actiunile din ultimele 10 zile arunca cu stropii rusinii institutia IPJ Cluj, caci DUMNEAVOASTRA trebuia sa STITI chestiile astea ce musteau de ani de zile si, cand colo, l-ati albit pe seful Politiei Dej. Iar acum, ca dovada a slabiciunii institutiei Politiei la Dej, au ajuns hotii recidivisti sa isi dea omorul cu golanii ziua in amiaza mare!

Felicitari!

 

 

Adauga comentariu