Ionuț Rusu, micul sinecurist de la Sala Polivalentă, se pregătește pentru o altă funcție cadou de la partid? Se promovează intens pe Facebook cu mesaje ieftine populiste

Ionuț Rusu, sinecuristul de la conducerea Sălii Polivalente, a început să se promoveze pe Facebook. În schimb, pagina Sălii Polivalente a fost lăsată de izbeliște: ultima postare datează din 2017. Nici cu manageriatul sălii nu se descurcă Rusu, deși a preluat conducerea societății în urmă cu cinci ani. Polivalenta a fost pe pierdere constantă de patru ani.

Nu demult, Ionuț Rusu și-a creat o pagină de Facebook cu numele său, cu precizarea că este pagina sa oficială, nu oricare alta. Postează video-uri de la concertele din sală și oferă cadou invitații la concerte celor care dau share la postările sale.

Citește și:

Absurditate și lipsă de etică - We Love Retro îți oferă două bilete la Bryan Adams, dacă dai like paginii de Facebook a directorului BT Arena, Ionuț Rusu

Este cel puțin suspect faptul că a intrat pe rețelele de socializare acum, cu câteva luni înainte de alegerile locale. După ce a condus atât de „eficient” Sala Polivalentă, îi pregătește partidul un alt loc în care să doarmă liniștit? Poate pe un scaun de consilier local în Sala de Sticlă a Primăriei.

Mesajul de prezentare a sa de pe pagina de Facebook are o tentă clară electorală, tipică politicienilor „lame”, care vor să își convingă alegătorii cu mesaje populiste, cu iz patriotic.

La secțiunea „about/despre”, aflăm că Ionuț Rusu este

„Managerul Sălii Polivalente #BTarena #Cluj. Cred în muncă, în implicare și mai ales în puterea oamenilor de a schimba în bine România. Sunt Ionuț Rusu și conduc, din poziția de director general, BTarena, sala polivalentă cu 10.000 de locuri deținută de Primăria Cluj-Napoca. Partener al Btarena este cel mai performant grup financiar din țară, Banca Transilvania”.

Deși datele sale de contact sunt postate pe Facebook, până la ora redactării acestui material, telefonul managerului Sălii Polivalente a fost închis. Vom reveni cu punctul său de vedere când va fi disponibil să discute cu presa. Dacă va fi!

La capitolul comunicare, Ionuț Rusu este la pământ. De exemplu, în vară a fost contactat de reporterii Ziar de Cluj pentru un punct de vedere cu privire la unele neclarități din declarația sa de avere. A promis că va reveni cu un răspuns scris. Nici până astăzi nu am primit vreun răspuns.

Citește și:

Unde s-a evaporat apartamentul lui Ionuț Rusu? Directorul Sălii Polivalente face fals în acte?

Ionuț Rusu nu stă prea bine nici la capitolul management, deși conduce Sala Polivalentă încă din 2014, de la înființare. Societatea care administrează Sala Polivalentă a fost pe pierdere patru ani consecutiv. Abia anul trecut a înregistrat profit. Așadar, Sala Polivalentă a avut anul trecut o cifră de afaceri de 4,8 milioane lei și un profit net de 1,6 milioane lei. 2018 a fost primul an când Sala Polivalentă a înregistrat profit de la înființare. În 2017, Sala Polivalentă a avut o cifră de afaceri de 2 milioane lei și pierderi de aproape 670.000 lei. Numărul mediu de angajați a fost de 16. În 2016, pierderile Sălii Polivalente au fost de 730.000 lei, în 2015 a înregistrat pierderi de 1,7 milioane lei, iar în 2014, anul înființării, a avut pierderi de 280.000 lei.

De fiecare dată când s-a prezentat în Consiliul Local pentru a-și susține bugetul societății, Ionuț Rusu nu a fost capabil să aducă argumente solide. Mereu s-a bazat pe evenimentele din Sala Polivalentă, adică pe concerte cu artiști și formații expirate, care urcă pe scenă cu vata cu formol în nas.

Citește și:

Ionuț Rusu, directorul Sălii Polivalente se crede acum un bun manager după ce ani la rând, societatea a fost pe minus. Din ce vrea să facă profit anul acesta?

Adauga comentariu