Ionuț Rusu, micul sinecurist de la Polivalentă, a crescut mare: se visează consilier local

După aproape cinci ani în funcția de director al Sălii Polivalente, Ionuț Rusu consideră că a acumulat suficientă experiență administrativă pentru a ocupa acum o funcție călduță oferită cu generozitate de partid, cel mai probabil un mandat de consilier local.

El se laudă cu reușitele avute anul trecut, cu numărul de spectatori, dar nu amintește de toți anii în care societatea Sala Polivalentă a fost tot pe minus, fiind salvată de infuzia de capitl venită de la Banca Transilvania. Ziar de Cluj a scris nenumărate articole care scot în evidență managementul dezastruos de la Sala Polivalentă, care însă este ascuns sub poze colorate și sub banii pompați de Boc în organizarea de evenimente. Doar la începutul acestui an Primăria alocă 130.000 de euro pentru organizarea a două evenimente sportive.

”Am un principiu care a stat la baza creșterii mele profesionale. Imi doresc activitate politică, îmi doresc să ocup funcții politice dar pentru acest lucru trebuie să ai un background și acel background vine în administrație. Trebuie să fii un bun administrator pentru ca atunci când ajungi într-o funcție politică trebuie să ai cunoștințele, trebuie să ai argumentele pentru a lua cele mai bune decizii pentru acea comunitate. Îmi doresc ca succesul de la sală să crească, să fie cât mai bine organizată”, potrivit lui Ionuț Rusu.

Din 2014, Sala Polivalentă a încheiat anul doar pe minus, singura excepție fiind anul 2018 când a primit 600.000 euro plus TVA în urma încheierii contractului cu Banca Transilvania. Pe lângă această infuzie de bani, sala a primit numele BT Arena. Tocmai această „perfuzie” cu bani ar putea fi motivul obținerii, în premieră mondială, de profit de către societatea care administrează Sala Polivalentă.

Citește și:

Emil Boc "bagă bățul prin gard” și aduce osanale conducerii Sălii Polivalente. Banii din bancă au pulverizat spectrul falimentului

Prezent la o emisiune, cu ajutorul protectorului său Emil Boc, Ionuț Rusu încearcă fără succes să își ascundă încântarea la perspectiva ocupării unei funcții politice, mai să declare public că se va afla pe lista consilierilor locali. La- oprit la timp moderatorul, să nu facă vreo gafă, să strice ”surpriza” prezenței sale pe lista consilierilor.

Din postura de sinecurist politic, Ionuț Rusu, cu un tupeu jegos, dă sfaturi tinerilor care vor să obțină funcții politice. El le recomandă să fie implicați și serioși, de parcă în politica asta contează și nu pilele, relațiile și cunoștințele. Ca și cum el datorită meritelor și capacităților sale a fost ”uns” directoraș și nu datorită relațiilor politice.

”Un sfat pentru toți tinerii care muncesc, primul pas este să te înscrii, să fie implicați și serioși. În ceea ce privește politica PNL și a lui Boc este să suțină tinerii. Echipa este formată din foarte mulți tineri. Anul 2020 este un an al schimbării clasei politice și cei din PNL au înțeles acest lucru și susțin tinerii”, declară Ionuț Rusu.

Încet, încet, Boc încearcă să îl promoveze pe Rusu, îi deschide calea spre emisiuni la posturile de radio ”de casă”, astfel încât micul directoraș să fie cunoscut și auzit, iar propunerea lui pentru un loc eligibil pe lista consilierilor locali să nu fie nicio surpriză.

Citește și:

Ionuț Rusu, micul sinecurist de la Sala Polivalentă, se pregătește pentru o altă funcție cadou de la partid? Se promovează intens pe Facebook cu mesaje ieftine populiste

Adauga comentariu