Ionut Morariu, TRAFICANTUL care ii dadea droguri lui Sorin GADOLA, a fost 2 ani ADMINISTRATOR al UNTOLD SRL! Gadola junior si Morariu se drogau impreuna in timp ce organizau festivalul! Bogdan BUTA, TU ai tras ceva, ca apari in rechizitoriu?!

Figuri in cap, aere cat cuprinde pe Sorin Gadola, baiatul milionarului clujean Stefan Gadola. Familie impecabila, parinti super decenti si tone de bani in cont, si Sorin e tragator profesionist de iarba!

Va mai aduceti aminte mesajul de acum un an dat de juniorul milionar pe Facebook despre cum s-a salvat el de la o boala necrutatoare, cum s-a apropiat de meditatie si de natura? Avea dreptate omul, mai ales la apropierea cu natura, caci era foarte apropiat de plante, in special de cannabis!

Ziar de Cluj este publicatia care v-a dezvaluit acum 4 ani in exclusivitate ca Sorin Gadola i-a dat lui Bogdan Buta, fondatorul UNTOLD 400 000 de euro din banca pentru ca Buta sa isi poata deconta la Primarie cheltuielile! Sorin Gadola si Bogdan Buta sunt legati unul de altul ca marca de scrisoare, iar iesirea lui Gadola din Untold SRL este o scamatorie de PR jenanta, asa cum jenant este si PR-ul Untold care o dadea azi ca nu exista nicio legatura cu Gadola, ca nu mai e patron la Untold.

Astazi, ati citit ca juniorul milionar Gadola a fost trimis in judecata pentru consum de droguri alaturi de dealerul sau, Ionut Morariu.

Insa Morariu nu e doar dealerul sau, ci unul dintre cei mai de incredere oameni ai lui Gadola junior, atat de mult s-a increzut in el Sorin Gadola incat l-a pus administrator la UNTOLD SRL, inca din 2015!

Practic, dealerul de droguri Morariu si consumatorul de droguri Sorin Gadola au organizat doua festivaluri UNTOLD pana la iesirea falsa din actionariat a lui Gadola anul trecut!

Ne miram ca tinerii se pastileaza la UNTOLD si trag pe nas si in piept, cand tocmai patronul UNTOLD, Gadola, e seful la supt din marjuana si imparatul la lins timbre cu LSD?!

Iar Morariu a fost implicat ca administrator la cel mai serios mod in organizarea festivalului. Ia sa privim ce frumos semneaza el, ca traficant de droguri si drogat cronic, alaturi de sefa Juridicului de la PRO TV!

 

In acest week end, facem insa festivalul nostru cu acest dosar de trafic si consum de droguri. Ramaneti pe receptie!

Ziar de Cluj este singura publicatie care are detalii absolut socante despre relatia extrem de apropiata a celor doi consumatori de droguri, detalii picante despre cum se impuscau in cap. Din informatiile pe care le avem, reiese foarte clar ca Sorin Gadola a fost facut scapat de calitatea de traficant, si ca Morariu fraierul a fost bagat la inaintare, desi, dupa cum arata datele procurorilor, Sorin Gadola era gazda perfecta pentru toti tragatorii de droguri, din pensiunea lui se aprovizionau toti musteriii lui Morariu. Cine a tras sfori ca beizadeaua sa fie protejata?

Va spunem doar atat, in rechizitoriu se vorbeste si despre Bogdan Buta, fondatorul UNTOLD! Felicitari DIICOT Cluj pentru lovitura data in acest dosar, in timp ce sefa DNA Cluj, Anca Marincean, se face ca nu vede de ani de zile frauda finantarii din bani publici a UNTOLD!

 

Adauga comentariu