Ion Pantelimon, șeful RADP Cluj-Napoca locuiește într-o vilă cochetă, care nu apare în declarația de avere

Ion Pantelimon, directorul general RADP Cluj-Napoca locuiește într-o casă modernă, construită recent, în unul din cele mai selecte cartiere din oraș, cu toate că potrivit declarației de avere, este sărac lipit pământului. Adresa de domiciliu a lui Pantelimon este pe Luminii nr. 16B, o stradă privată din cartierul Europa. Este o zonă doar cu case, construite recent. Pe o parte a străzii se află imobile ridicate recent, iar pe cealaltă parte se construiește intens.

Este o stradă exclusivistă, cu regulament de ordine interioară. Proprietarii caselor trebuie să se conformeze regulilor pentru care și-au dat acceptul:
„Viteza maximă admisă este de 10 km/h. Claxonatul interzis.
Parcarea autoturismelor proprietarilor se va face în curte, iar staționarea autoturismelor aparținătorilor se va face în fața proprietăților.
Orice intervenție (săpătură) în drum se va face după înștiințarea oricăruia dintre investitorii inițiali: Baciu Lucian, Bolboacă Aurel, Gujan Dan și Mărginean Călin.
Plimbarea animalelor de companie se va face în siguranță, fără a lăsa în urmă mizerie.

Curățenia stradală se va face de către fiecare proprietar în fața imobilului său.
Acordul pentru racordarea la utilități se va da pentru maxim două familii pe o parcelă.
Divulgarea codului de acces se va face strict persoanelor cunoscute, iar pentru persoanele necunoscute proprietarul se obligă să le primească personal.
Duminica și între orele 22.00 – 06.00 nu se vor efectua lucrări (activități), care produc zgomot, praf sau alte neplăceri, cu excepția urgențelor”.

Vecinii de pe stradă sunt uniți între ei și țin foarte mult la intimitate, mai ales la intimitatea lui Ion Pantelimon. La vederea echipelor NCN și Ziar de Cluj, vecinul de vis a vis, s-a arătat curios de prezența jurnaliștilor la poarta casei directorului RADP.

„Ce faceți aici? Știți că este o stradă privată? Haideți că știți a cui este casa, nu mă întrebați pe mine cine locuiește acolo, doar știți pentru ce ați venit”, a spus vecinul lui Pantelimon, care a ieșit în stradă, să vadă exact toate mișcările jurnaliștilor.

Potrivit declarației de avere, la capitolul clădiri, Pantelimon are doar o casă de locuit, cu suprafața de 270 mp, moștenită în 1990 și este titulară soția acestuia. În mod cert nu este vila de pe strada Luminii, care se observă clar că este un imobil construit recent.

Comentarii

Lulu

07.07.2017 08:12

...va poate spune Gicu Buzdugan ce si cum si cat a costat edificarea ....

Adauga comentariu