Ioana Chișiu, sursă de inspirație și profesionalism. Dincolo de Instagram: mamă, soție și femeie de succes. Ioana: „Venea totul din inimă și era foarte ușor”

Ioana Chișiu, mamă a două fetițe, o soție iubitoare și o femeie independentă este una dintre cele mai cunoscute vloggerițe din țară. Ioana are o comunitatea exemplară alături de care a crescut și s-a dezvoltat zi de zi, reușind să fie o importantă sursă de inspirație. Prin muncă, optimism și zâmbetul care nu îi lipsește de pe buze a reușit să evolueze, ajungând o profesionistă, dar și o perfecționistă în domeniul în care activează.

Ioana e din Șimleu Silvaniei și a venit la Cluj ca studentă la FSEGA, la Finanțe-Bănci, după care a urmat un master în expertiză contabilă și audit. În timpul facultății s-a angajat ca și contabilă, o muncă total diferită de ceea ce face astăzi.

Ioana, despre viață și iubire

După ce a terminat studiile, Ioana și-a cunoscut marea iubire. Metaforic vorbind „și-a cunoscut” deoarece soțul ei, Nicu Chișiu i-a fost chiar coleg de școală. Se știau, însă destinul a ales să îi alăture ani mai târziu, când au fost pregătiți pentru o iubire matură în urma căreia au apărut două minuni, Maia și Raisa.

Fetițele luna aceasta fac 8 ani. Multă lume nu este de acord cu implicarea copiilor în online, însă Ioana a ales să le implice deoarece așa vor acumula foarte multă experiență ce le va fi de folos în viitor.

„Acești 8 ani au trecut mult prea repede. Aș vrea să fac cumva ca timpul să nu mai treacă atât de repede, să mă bucur de fiecare moment. Vreau să petrec cât mai mult timp cu ele, să avem cât mai multe activități. Sunt minunate. Am încercat să le implic și pe ele în chestia aceasta pentru a le ajuta să se dezvolte. Să poată vorbi cât mai liber în public” spune tânăra mămică.

Concediul de maternitate i-a adus succesul de care se bucură astăzi.

„Când am început eu încă nici nu se știa exact ce se întâmplă cu blogging-ul. Aveam undeva la 24 de ani, eram în concediu de maternitate. Sunt super energică tot timpul și mi-am dorit să am un loc unde să scriu, să interacționez și cu alte mămici. Fiind mămică și în concediu de maternitate, era un domeniu în care îmi doream să activez. Fiind o tânără mămică nu știam foarte multe. Dar cel mai important a fost faptul că după ce am născut și am avut o sarcină gemelară, după aproximativ o lună eram aproape la fel ca înainte să rămân însărcinată. Acesta a fost punctul care m-a ajutat să-mi creez o comunitate atunci. În perioada aceea scriam, scriam extrem de mult deoarece iubeam asta. Nu m-aș fi gândit niciodată că acesta îmi va deveni un job 24 din 24. Atunci a fost o chestie din pasiune, din dorința de schimbat informații, păreri. Atunci venea totul din inimă și era totul foarte ușor” povestește Ioana.

Ioana a crescut odată cu domeniul acesta. În România acum 7 ani blogging-ul era la început, însă ea a reușit foarte ușor să-și creeze o comunitate. Fiind o femeie care emană un carusel de blândețe, o energie interminabilă, dar și o siguranță greu de atins a ajuns să fie printre cele mai urmărite și apreciate femei.

„Cu cât trece timpul vrei să fii tot mai bun și să dai tot ce poți. Din dorința de a evolua am învățat singură să-mi editez pozele și video-urile. În spatele unei imagini sau al unui film este foarte mult de muncă. Eu lucrez singura, soțul meu e singurul care mă ajută. Colaborez cu fotografi din Cluj pentru diverse proiecte, dar în rest singură îmi fac pozele. Sunt perfecționistă și îmi place să lucrez singură la ele deoarece eu știu unde și cum vreau să ajungă la final”

 

Online-ul, un job de viitor

Pe lângă online, Ioana și-ar dori propriul atelier de creație vestimentară, unde să își poată crea ținutele pentru evenimente.

„Mă văd făcând asta și pe viitor. Comunitatea mea, majoritatea sunt femei care au un job stabil, femeie alături de care am crescut, care se regăsesc în mine. Vreau să fac tot timpul asta, ba chiar mai multe.Visul meu și dorința mea cea mai mare a fost să îmi creez singură hainele. De mică eram cu hainele. Îmi plăcea să îmi cos singură hainele cu care mergeam la baluri, era cea mai mare pasiune a mea. Această pasiune s-a accentuat odată cu venirea mea la Cluj, la facultate” spune Ioana sigură pe sine.

Ioana Chișiu este femeia care atunci când vorbește, exprimă o siguranță inimaginabilă. Ani de zile a lucrat la acest aspect, însă rezultatele sunt pe măsură.

„Asta vine odată cu experiența și trecând prin foarte multe chestii îți dai seama că în cele din urmă te fac și așa mai puternică. Cumva te și deștepți și nu îți mai pasa atât de mult de fiecare om care vine și te critică.  Știi clar ce ai de făcut, unde te îndrepți, ești sigură pe tine. Simt că m-am conturat ca om, ca femeie, dar bineînțeles din prisma experienței” mai spune frumoasa vloggeriță.

Fără doar și poate, Ioana Chișiu este una dintre cele mai frumoase și de succes femei din țară.  Pe scurt, o femeie adevărată, frumoasă, deșteaptă, devreme acasă, dedicată sută la sută familiei și pasiunii ei.

 

Adauga comentariu