Ioan Rus va fi numit maine ministrul Transporturilor

Surse de la varful grupului parlamentar PSD al Senatului Romaniei ne-au confirmat ca Victor Ponta il va inlocui pe Dan Sova de la conducerea Ministerului Transporturilor cu clujeanul Ioan Rus, fost ministru de Interne. Remanierea va avea loc maine si nu in toamna, asa cum au acreditat unele ziare nationale.

Ioan Rus este vazut de catre Victor Ponta drept o lovitura de imagine care sa anuleze impresia unui mandat foarte slab al lui Sova. Ioan Rus are reputatia unui om serios si este exact ceea ce isi doreste Ponta in acest moment pentru Guvernul sau, spun sursele noastre. In exclusivitate, Ziar de Cluj va ofera inca o informatie importanta: Remus Pricopie, ministrul Educatiei va fi inlocuit de la acest portofoliu de Mihnea Costoiu, care detinuse anterior portofoliul de ministru delegat pentru invatamant superior.

Foto: Eugen Olariu

Comentarii

Simon

23.07.2014 18:39

O mana de ajutor pentru Rus in contextul politico-economic-juridic de la Cluj. Sigur ca Ponta a trebuit sa dea mii de explicatii celorlalti politicieni fideli care l-au sprijinit in campanie, ca sa dea acest scaun lui Rus

Adauga comentariu