Ioan Rus si-a propus sa-l omoare pe Liviu Alexa. S-a saturat de obraznicia lui de a nu vrea sa pupe ghiulul si a dat dispozitie slugilor sa ii insceneze dosare

El e adevaratul stapan al judetului. Ioan Rus, zis si Ucu a lui Besa din Urisor. Tatal sforariilor din Cluj, omul care, desi are 63 de ani, inca mai vrea la butoane, inca se ocupa de cacaturi.

Acum, a dat dispozitie sa fiu "facut", e satul de criticile pe care i le-am adresat in ultimii ani, orgoliul e tot ce i-a mai ramas (in afara de milioanele de euro) si acest orgoliu il indeamna sa se comporte ca un mafiot, ordonand unor slugi din "sistem" terminarea lui Liviu Alexa, singurul jurnalist care a indraznit sa il infrunte la Cluj.

Ii cunosc slugile din sistem, de la IGPR pana la procuratura, are de gand sa faca mizerii, sa distruga inca un destin asa cum a facut-o si cu altii. Ioan Rus foloseste acest sistem de trafic de influenta in "sistem" de ani de zile. Desi trebuia arestat de multa vreme pentru asta. Sau cel putin anchetat. 

Scriu aceste randuri nu pentru ca vreau sa las avertismente, nu pentru ca mi-e frica, de el sau de posibile inscenari. Si daca ar reusi sa ordone bagarea mea la parnaie sau compromiterea mea, Ucu tot nu ma poate dobori, nu are ce sa imi ia, fiindca din lumea orfana in care eu am crescut ziua de azi e cel mai pretios dar.

Scriu aceste randuri ca sa ii spun deschis ca-l desfid, sa-i spun ca a luat-o razna la batranete. Acum e suparat ca i-o curentez pe gerontofila de Corina Cretu, e pariul lui, blabla, nu mai suporta ca Alexa sa ii distruga inca un proiect politic. Rus isi aduce bine aminte ca i-am terminat 2 slugi - pe Aurelia Cristea si pe Tavi Buzoianu. Rus pur si simplu nu poate sa accepte critica si ii uraste pe ziaristi.

A ajuns intr-un hal de ingamfare incredibil. Credeti ca sunt singurul amenintat? Pai, hai sa va zic un secret. In cel mai jegos mod posibil, Ioan Rus si-a amenintat deunazi unul dintre cei mai vechi prieteni, pe Vasile Dancu, l-a amenintat cu dosare! Cam atat de jos a coborat acest om!

A furat pur si simplu ideea fundatiei Transilvania Leaders de la Vasile Dancu! Cum, nu stiati? Dancu este initiatorul fundatiei, nu Rus, si Dancu a plecat din proiect cand si-a dat seama ca Rus vrea sa foloseasca aceasta asociatie ca un paravan pentru cacaturi politice.

Rus i-a fraierit pe oamenii de afaceri din Cluj sa dea bani si sa intre in proiectul asta paramasonic cu gandul de a-si pune EI premier - pe Corina Cretu in prima faza - si mai apoi pe Victor Ponta. 

Discutam de Statul Paralel, dar de ce nu discutam si despre un mare stalp al lui, Ioan Rus?

In acest 1 Decembrie, la Cluj se prefigureaza un mare eveniment: vizita unui important prelat de la Vatican. Ce s-a gandit Rus? Sa isi faca propriul eveniment, folosindu-se de Transilvania Leaders, ca sa il manjeasca politic cu prezenta unor lideri Pro Romania - Victor Ponta, Corina Cretu - care e ca si trecuta in acest nou partid, ba, cu tupeu, a invitat TOTI primarii PSD din Cluj sa vina.

Ma mir ca inca Bocul nu s-a gandit sa ii faca o statuie lui Rus, ba chiar sa propunem si schimbarea numelui aeroportului sau poate chiar numele orasului in Ioan Rus! Caci se pare ca cine nu e de acord cu viziunea Stapanului, este omorat de acesta si de slugile sale. 

Nu exista la Bucuresti, ca in Cluj nu exista, procurori care sa investigheze averea acestui nene, activitatea lui de influenta ilegala asupra sistemului judiciar? 

Nenea Rus, ai 63 de ani, infarctul sau AVC-ul pot veni oricand de acum, desi iti doresc din inima viata lunga, cu sinceritate, dar chiar nu te mai satura Dumnezeul ala de care vorbesti mereu degeaba? Nu-s destule milioanele facute, nu-s destule decoratiile si crucile transilvane, maririle din ultimii 30 de ani?

 

Comentarii

Satan

21.11.2018 13:37

Lasă ba că-l mănâncă canceru...incet da sigur.
Nu cred ca poate sa "îți insceneze", nu mai e ca pe vremuri, nu mai are aceeași influenta. Asmute antenistii pe el...aia au debit mai bun...si sigur nu-l plac (macar unii din ei...)

Adauga comentariu