Ioan Petran: "Mircea Diaconu ne-a stricat tot esafodajul"

Ioan Petran, seful PNL Cluj-Napoca, nu se simte deloc vinovat pentru rezultatul dezastruos obtinut de partid la municipiu. Petran da vina pe Mircea Diaconu; in ochii lui, actorul este principalul vinovat pentru cele 9,5 procente stranse de PNL Cluj-Napoca.

“Rezultatele alegerilor locale la europarlamentare sunt departe de ce ne-am propus. Au fost cateva inadvertente acolo, printre care si Mircea Diaconu, care ne-a stricat tot esafodajul”, a declarat Ioan Petran pentru Ziar de Cluj.

Acesta spune ca s-a implicat atat cat a putut in campania electorala si ca rezultatele au fost un soc pentru toata lumea.

“Personal, nu ma simt vinovat de rezultatul alegerilor, am facut tot ce tinea de mine sa putem sa ne atingem obiectivele; nu intotdeauna iti iese cum ai vrea sau cum te zbati”, sustine Petran.

Desi nu se gandeste la asta, seful PNL Cluj-Napoca spune ca va renunta la functia pe care o detine daca partidul i-o va cere.

“O sa facem o sedinta cu colegii de la Biroul Municipal si daca va fi cazul imi voi da demisia. Nu a inceput cu mine, nu o sa se termine cu mine”.

Cine este presedintele PNL Cluj-Napoca

In 2013, consilierul judetean Ioan Petran, sustinut de Horea Uioreanu, a devenit noul presedinte al PNL Cluj-Napoca.

"Principalul meu obiectiv, ca nou presedinte al PNL Cluj-Napoca, este castigarea alegerilor pentru Primaria Clujului in 2016”, a declarat Ioan Petran dupa castigarea scaunului de presedinte local al PNL.

Ioan Petran a fost si sef al Inspectoratului Teritorial in Constructii, in timpul Guvernului Tariceanu. De asemenea, el a fost desemnat drept candidat al USL pentru Colegiul 3 al Camerei Deputatilor, pentru alegerile din 9 decembrie 2012, insa a fost nevoit sa renunte la candidatura, pentru ca PNL a cedat acest colegiu in favoarea PSD.

In anul 2008, Ioan Petran a candidat din partea PNL in acelasi colegiu, insa a pierdut in fata reprezentantului PDL, Petru Calian. In 2013, insa, USL a castigat colegiul de deputat, iar Ioan Petran, care fusese lansat drept candidat cu surle si trambite pe Arena Nationala din Bucuresti, a trebuit sa faca pasul inapoi.

sursa foto: citynews.ro

Comentarii

Mihai

26.05.2014 14:12

Are dreptate, el nu e de vina. De vina-i masa care l-o facut asa plin de el, de vina-i partidul ca i-a apobat cererea de inscriere, liderii care l-au promovat, Uioreanu care l-a insarcinat cu campania, nevasta-sa ca nu-i spune cat e de mic si noi ca nu-i futem un sut in cur afara din viata publica !

petrinel

26.05.2014 17:39

....amaratul...grandomanul se distra duminica la restaurantul "la Piazzeta" era intr o bucurie totala si adanca..si acum pune vina pe Diaconu!!!  Cata lipsa de caracter,de "sange n instalatie" cat e de fatalau... si de plin de sine!!!  Vai liberalismul lui...si sa fi vazut pe Petran cum statea in pozitie de drepti in fata lui Apostu cand a mers sa tradeze in primarie inainte de a candida la parlamentare....si cate si mai cate nenea asta...

Tiberiu Matei

26.05.2014 19:08

Tov. Petran, esafodul vi l-ati facut singuri cand v-ati unit destinele cu comunistii.  Bineinteles ca, simpatizantii si votantii ( de alta data ) penele, vor putea astepta linistiti, pana la adanci batraneti, asumarea raspunderii din partea conducerii penele ! Nici usturoi.....

Unu

26.05.2014 19:43

Petran este cel Mai janic profesor de la construcții , Utcn ...preda citind din cartea de metal...este afon

Calin Macarie

26.05.2014 20:43

Nelutule, fii si tu odata barbat ! Da-ti demisia si du-te de te angajeaza. Ada si tu un ban muncit de manuta ta, nu sta cu mana intinsa la partid dupa vreo sinecura.

dj

27.05.2014 08:04

nu doar petran e de vina... uitati-va la toti agaricii ce sunt in conducere si ne reprezinta in consiliul local ? cum sa votezi asemenea nulitati ?

Dorel

27.05.2014 09:06

Domnule Petran,  dragi "politicieni" ,Ce nu ati inteles voi, este ca noi fraierii, ne dorim in politica, oameni care ajunsi acolo sa lucreze pentru natiune. In definitiv sunteti angajati sa gestionati un buget la care noi contribuim.De regula,  cei de la centru se gandesc mereu cum sa stoarca legal bugetul, iar voi cateii, asteptati doar doar o pica ceva. Logic nu mai aveti timp sa va ganditi la strategii nationale si altele. Tot ce faceti este simulare , de sus pana jos. Asa ca, vinovati de infrangere, sunteti toti , de sus pana jos. Am un singur regret cand castiga unii si pierda altii. Pierderile ni le asumam noi,  contribuabilii. Noi platim si acest teatru. De fapt la alegeri schimbam doar niste hoti cu altii. Azi sunt ei, maine daca astia se poarta destul de rau, veti fi voi. Mircea Diaconu, a reusit sa sparga un tipar, iar natia a dovedit ca stie sa aleaga cand are ce.  

georgel

27.05.2014 10:31

un ghertzoi...

Bucurel

27.05.2014 11:37

Sa vezi Ionica ce va strica Crin&Base' esafodul la prezidentiale de-o sa dispareti din politica ca si PNTCD-ul! Un singur om capabil (Tariceanu) aveti in tot "partidul" si il huliti. Jale a ajuns PNL-ul de astazi!

Adauga comentariu