Ioan Marginean, zis si Limoniu, intr-o STENOGRAMA cu Anamaria Prodan: "Mie mi s-o propus Universitatea de domnul BOC, că-s doi investitori pregătiți, io de aia am luat-o, nu?"

Sa fim bine intelesi: daca Walter a ciordit Universitatea, sa isi ia pedeapsa! Dar ar trebui sa nu fie singur cand o ia. Intr-un fel sau altul, la modul foarte direct, Emil Boc s-a implicat si contribuit la destinul din ultimii 10 ani al Universitatii. Si, totusi, pe el nu l-au chemat la DIICOT Cluj sa dea cu subsemnatul.

Nimeni nu intelege de ce.

Walter i-a cesionat actiunile lui Marginean in iunie 2012 (cititi pagina 17 de AICI) si le-a redobandit in iunie 2013. Oficial, a motivat ca le-a cesionat catre Marginean pentru ca acesta sa gaseasca un cumparator. Parerea mea este ca a facut aceasta miscare pentru a evita o situatie de incompatibilitate, regulamentul FRF interzicind ca o persoana sa detina functii la doua cluburi, el fiind la Petrolul in acel an. Marginean zice insa, in dialogul cu Anamaria Prodan, CEVA SOCANT: ca de aia a luat Universitatea, ca i-a zis Boc ca are doi investitori pregatiti. 


Ulterior s-a dovedit ca este un simbure de adevar in asta deorece in ianuarie a aparut un investitor, Alexandrion, care dupa intalnirea cu Boc a zis ca vrea sa ia U Cluj, dar numai pe o noua societate. Tripon Gabi, care l-a insotit pe Nawaf Salameh de la Alexandrion, spune ca patronul a intrat la Boc cu ideea ca preia pe U Cluj si a iesit cu lectia lui Boc, ca face o noua societate.

In cele de mai jos, inca o felie de istorie din zbuciumata viata a lui U. De data asta, rontaita de o manelista si de sluga lui Walter. 

 

Anamaria Prodan sunată de Ioan Mărginean, în 25.11.2012, ora 14:45

 

Anamaria Prodan: Mă auzi, Mărgi? Da' să te gândești ce fac cu ăștia, unde-i duc.

Ioan Mărginean: Păi nu știu. Ei trebuie să se gândească, mă. Că ei îs proști. Că io încă, crede-mă că acuma omul-ăla n-o zis că n-o ia. O zis că se mai gândește, că bă, orice om se mai gândește, când îi DIICOT-ul nu e ceva în regulă. Dar i-am spus, domnule, nu te supăra pe mine. Noi am avut audituri trei ani la rând, da? Am avut garda financiară. Acuma și controlul ăsta pentru dumneata dă foarte bine. Dumneata ai o societate curată ca lacrima. Care-i problema?

Anamaria Prodan: Și ce a zis?

Ioan Mărginean: O zis că trebuie să se mai gândească. Și acuma mă întâlnesc cu el mâine.

Anamaria Prodan: No, să dea Dumnezeu să o ia, dar io nu cred, Mărgi.

Ioan Mărginean: Păi, no ... păi, io ce să fac? Să nu mă întâlnesc cu el?

Anamaria Prodan: Eeee, ba da, cum?

Ioan Mărginean: Păi, cum? Dacă ne-am pupat ne-am și ... pus la punct, mă. Gata, cum? O venit control a doua zi. Cum?

Anamaria Prodan: Mda...

Ioan Mărginean: Omu s-o înțeles cu Primăria...

Anamaria Prodan: Nu l-oi fi pupat bine, Mărgi...

Ioan Mărginean: Nu știu, mă. Io știu că ... am încercat, omul o cerut timp de gândire și cu asta basta. Asta-i unu la mână. Doi la mână. Societatea nu  se desființează în veci ... Înțelegi? Nu se desființează și jucătorii vor pierde cel mai mult. ca pula, banii ... o să vezi ce probleme au dacă fac de astea ... Că io acuma din încasări le dau bani. Numai că ne-o luat și firma de pază. Nu-i vina mea. 500 de milioane.

Anamaria Prodan: Aăăă...

Ioan Mărginean: Io mi-am dat chiloții de pe mine, io ce să fac cu firma asta? Ce să mai fac? Mie mi s-o propus firma de domnul BOC, că-s doi investitori pregătiți, io de aia am luat-o, nu?

Anamaria Prodan: Da...

Ioan Mărginean: No...

Anamaria Prodan: Sunt pregătiți...

Ioan Mărginean: Și acuma jucătorii ăștia care nu bat pe nimeni de două luni ... exact ca ei îi Mediașul. Ca să știi, trei luni Mediașul, acuma, marți.

Anamaria Prodan: Da, știu, știu.

Ioan Mărginean: Deci dacă ei fac gafa asta, oricum nu-i mai primim. Că aducem alți jucători în iarnă.

Anamaria Prodan: Da, da...

Ioan Mărginean: Și echipa rămâne în DIVIZIA B. Numai că iară îi o investiție în centrul de copii și juniori, de un milion de euro. Vrei, nu vrei.

Anamaria Prodan: Da, știu, știu.

Ioan Mărginean: No, ș-atuncea ori reziliem pe cale amiabilă ... ori băgăm noi a comisie ... Noi facem procedura. Primul antrenament nu s-o prezentat, nu s-o prezentat nici la al doilea ... deci ei pe regulament n-au dreptate. Să știi.

Anamaria Prodan: Da, da...

Ioan Mărginean: Că cel mai greu e să faci jucători liberi în primele șase luni. Că este chichiță de regulament că dacă ai plătit din contract.

Anamaria Prodan: Da, da, 75 la sută. 

Adauga comentariu