Ioan Ivașcu, ex-juristul CFR Cluj, a cerut falimentul clubului de fotbal. Ioan Varga: „Ieri și-a primit toți banii, undeva la 183 de mii de lei!”

Fostul jurist al CFR Cluj a înregistrat la Tribunalul Comercial o solicitare de intrare în insolvență/faliment împotriva Clubului CFR 1907 CLUJ S.A.. Acesta a transmis printr-o cerere de chemare în judecată faptul că avea de încasat bani de la club și că nu a reușit pe cale amiabilă. Contactat telefonic, patronul CFR Cluj, Ioan Varga susține că știa de procesul inițiat de Ivașcu și că în cursul zilei de ieri, în mai puțin de 24 de ore de la cererea de intrare în insolvență, ex-juristul clubului și-a primit întreaga sumă solicitată. 

„Ivașcu nu mai poate pretinde nicio datorie de la CFR Cluj. Noi i-am virat ieri cei aproximativ 183.000 de lei. El a semnat o hârtie prin care a declarat că nu mai are alte pretenții financiare”, a declarat pentru Ziar de Cluj patronul CFR 1907 CLUJ SA, Ioan Varga. 

Surse din interiorul clubului susțin că în prezent a fost demarat un audit și că în ultimele săptămâni s-a descoperit că Ioan Ivașcu și Marian Copilu, ex-președinte al clubului, au prejudiciat societatea administrativă, motiv pentru care conducerea intenționează să le facă o plângere penală pentru delapidare. 

Procesul comercial inițiat de Ioan Ivașcu ar urma să fie anulat printr-o solicitare depusă de acesta prin care să renunțe la acțiunea în instanță. 

Ioan Ivașcu a plecat de la CFR Cluj de pe funcția de jurist, la scurt timp după demisia lui Marian Copilu, cel ce a fost președintele clubului până în august 2021. 

 

Adauga comentariu