Ioan Bolovan, Dan Lazar si Ioan Aurel Pop, greii UBB, se razbuna pe Liviu Alexa pentru materialele critice din ziar si le arunca pe baschetbalistele Universitatii Cluj in strada

Conducerea Universitatii Babes Bolyai a notificat recent Clubul Sportiv Universitatea ca nu mai poate gazdui sportivii si sportivele arondate mai multor sectii ale CSU. Gestul este cu atat mai ingrijorator cu cat multi dintre sportivii CSU sunt si studentii Facultatii de Educatie Fizica si Sport ai UBB. Liviu Alexa, directorul executiv al echipei de baschet feminin, sustine ca gestul prorectorilor Ioan Bolovan si Dan Lazar, dar si al rectorului Ioan Aurel Pop, este unul de razbunare pentru articolele critice despre ei pe care Alexa le-a semnat in ziarul pe care il conduce.

Sa te razbuni pe U Cluj si pe sportivii care trudesc zi de zi pentru acest simbol numai pentru ca te enerveaza criticile ziaristuui Liviu Alexa mi se pare un gest de o lasitate crunta. Ne-au taiat patru camere in care locuiau sportive ale sectiei de baschet feminin si, culmea, si studente ale Facultatii de Educatie Fiica si Sport. Vasu, presedintele CSU, mi-a spus ca sunt afectate si alte sectii si ca zeci de sportvi vor ramane in strada. UBB motiveaza ca nu mai are spatii de cazare pentru sportivii Universitatii, dupa ce ani buni, in timpul lui Marga, nu a fost nicio problema in acest sens. Va dati seama cat de ipocrit si las suna asta? Ditamai fabrica de bani UBB, care are si un numar de studenti  in scadere, pur si simplu se razbuna pe mine pentru ca am scris mereu materiale critice despre ei. Intr-o discutie informala, prorectorul Ioan Bolovan nu s-a abtinut sa nu imi pomeneasca numele, cu oarecare ironie, insinuand ca prezenta mea la conducerea Univesitatii este un motiv in plus pentru ca UBB sa nu mai cazeze jucatorii clubului”, a declarat Liviu Alexa.

El spune ca acesti sportivi au toate sansele sa ramana in strada, fiindca posibilitatea relocarii lor exista, dar numai la foarte mare departare de salile de antrenament.

Sunt oameni care se pregatesc zi de zi, care au doua antrenamente pe si, si care sunt astfel in situatia de a face doua ore pe drum, in loc sa se odihneasca. Stabilor UBB Ioan Bolovan si Dan Lazar nu le pasa de acest lucru. Unul dintre directori UBB a avut tupeul sa spuna ca Universitatea Babes Bolyai si Clubul Universitatea sunt entitati juridice separate, insinuand ca nu mai exosta nicio legatura emotionala sau istorica intre simbolul lui U si UBB. E tare trist daca a ajuns martafoiul de Dan Lazar, cel care conduce cu adevarat Universitatea, findca rectorul este o marioneta penibila, sa anuleze legatura istorica ditre CSU si UBB. Dan Lazar se da mare iubitor al simbolului Universitatii, dar el este cel care legitimeaza gestul de razbunare al prorectorului Ioan Bolovan. Dane, da-ti jos fularul lui U de la gat, esti o rusine, nu mai meriti sa-l porti. Le transmit public celor din conducerea UBB ca nu mi se pare corect ca sportivii sa patimeasca din cauza vendetelor pe care hienele UBB le au cu mine. Si se mai mira cineva de ce  Universitatatea este la pamant, in general?”, se intreaba Alexa.

Comentarii

calin

30.09.2015 15:57

Domnul Lazar nu o sa mai frecventeze nici Gimmy...

Adauga comentariu