Ioan Aurel Pop, planul lui Ucu Rus pentru Cotroceni

In laboratoarele Transilvania Leaders, noua formula extinsa a grupului de la Cluj, se croseteaza intens. Pasul pe fata facut de Ioan Rus pentru sustinerea lui Victor Ponta i-a socat pe multi, nimeni nu stie ce are in cap Ioan Rus in aceste momente, dar trebuie sa fim atenti, fiindca la jocuri de culise este expert.

Un alt plan foarte interesant la a carui urzeala Rus croseteaza este candidatura la Cotroceni a lui Ioan Aurel Pop, rectorul UBB, presedintele Academiei Romane, fost UASCR-ist de nadejde, ca si Ioan Rus. Iar ideea are potential. Adica nici vorba. Ideea ca Pop ar putea castiga cu cartea nationalismului, a unui discurs de dreapta, e perversa si da, s-ar plia pe un partid ca al lui Ponta, care promoveaza un nationalism moderat, dar bietul Relu nu tine la tavaleala, de exemplu cu presa.

Frapeaza cu atat mai mult ideea cu cat Rus stie ca si Vasile Dancu este o optiune pentru stanga, vom vedea cat de concreta. 

 

Comentarii

pandele

16.07.2018 11:22

Vasile Dincu, o mare dezamagire!

D.C. Popescu

17.07.2018 11:57

Ioan Rus? S-a vazut la ultima participare a sa guvernarea la care a fost titular activ. Omul a dat impresia de mediocritate cu relatii.

dan

16.07.2018 12:40

Dancu si IAP au atatea sanse la Cotroceni cate a avut si Sorin Oprescu

Lou Andrea Salomeeva

16.07.2018 13:42

VC T  al doilea ! 

Claudia

16.07.2018 15:13

Ce mutră de prezidențiabil! Râd și curcile!

romanka

18.07.2018 18:25

Madam sunteti penibila; ma mir ca nu va este jena; DL Aurel Pop, un om de o inalta tinuta morala si culturala nu are nevoie sa fie presdinte; este un om deosebit; si Dumnezeu a vrut ca sa aiba si o tinuta fizica frumoasa; chiar de nu ar fi asa,  de fizic nu sutem vinovati; Dumnezeu ne a creat cum a vrut EL> Rusine sa va fie, cat sunteti de superficila si insultati, ba si pe nedrept. Cat de urat va sade.

Adauga comentariu