Investigatii medicale de 20.000 de euro de la Iulius Mall pentru tinerii defavorizati

180 de tineri cu varste cuprinse intre 14 si 20 de ani, care provin din familii defavorizate vor beneficia de un screening initial, urmat de analize amanuntite si tratamente de peste  20.000 de euro in cadrul policlinicii Promedical Center, intr-o actiune initiata si sprijinita de Iulius Mall Cluj.

Iulius Mall Cluj  sprijina in continuare  comunitatea locala si mai ales persoanele defavorizate, demarand o noua campanie sociala. Inițiativa le este dedicata unor tineri clujeni cu o situatie precara si care se confrunta cu diverse probleme de sanatate. Campania „Impreuna pentru sanatate”, al carei beneficiar este Fundatia Romana pentru Copii, Comunitate si Familie (FRCCF) Cluj, prin intermediul centrului de zi al organizatiei - „Clujul are Suflet” a demarat in 17 iulie. Valoarea totala a serviciilor medicale este de peste 20.000 de euro. Investigatiile vor fi efectuate la policlinica Promedical Center, partenerul Iulius Mall Cluj.

„Prin acest proiect, Iulius Mall Cluj continua actiunile de sustinere a comunitatii. Ne bucuram ca putem sa le oferim tinerilor sansa de a-si evalua starea de sanatate si de a beneficia de servicii medicale de calitate. Avem convingerea ca, astfel, contribuim la rezolvarea problemelor cu care se confrunta si ca vom aduce zambete, lor si familiilor din care fac parte”, a spus Sorin Guttman, Shopping Center Manager Iulius Mall Cluj.

Beneficiarii directi au inceput sa mearga la consultatii incepand de ieri.

„Tinerii din centrul nostru de zi, «Clujul are Suflet», provin din familii defavorizate, iar din cauza condițiilor precare de locuit si a alimentației deficitare sufera adesea de carențe medicale. Prin programul «Impreuna pentru sanatate», inițiat si finanțat de Iulius Mall Cluj, speram ca aceste carențe sa fie descoperite la timp si tratate”, a spus Alexandra Sendruc, fundraiser al FRCCF.

Iulius Mall Cluj a desfasurat numeroase campanii sociale si in diverse alte domenii. O parte din mobilierul utilitar, care a fost inlocuit in acest an, a fost donat catre Colegiul Național Pedagogic „Gheorghe Lazar” Cluj-Napoca. In 2013, ca urmare a lucrarilor de reamenajare a food court-ului, mobilierul a fost donat Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectie a Copilului Cluj si distribuit in centrele administrate de aceasta institutie. In 2010, prin campania „1 Like = 1 Leu = 1 Zambet”, s-au oferit copiilor care invatau la scoala din satul Ghirolt, comuna Alunis, trei computere performante si o zi de distractie la mall. La acestea se adauga alte actiuni de sprijinire a persoanelor defavorizate, protejare a mediului inconjurator, preventie pentru sanatate, incurajare a educatiei si multe altele.

Pentru aceasta noua initiativa in care se implica in mod real in rezolvarea unor probleme ale comunitatii locale clujene, le spunem Jos Palaria! celor de la Iulius Mall. 

Adauga comentariu