Invazia perverșilor: încă un bărbat prins în timp ce se masturba pe stradă

Polițiștii clujeni au reținut un bărbat care a fost surprins de trecători în timp ce se autosatisfăcea într-o mașină parcată. Mai mult, acesta ar fi acostat femei pe stradă pentru a le convinge să participe la acte sexuale. 

La data de 8 noiembrie a.c., în baza probatoriului administrat, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 6 Poliție – au reținut un bărbat pentru comiterea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri. Cel în cauză ar fi fost observat de trecători în timp ce se afla singur într-un autoturism parcat pe strada Păstorului din Cluj-Napoca, desfășurând activități sexuale explicite. De asemenea, există indicii că bărbatul ar fi acostat femei pe stradă în vederea participării la acte sexuale. În urma sesizării, polițiștii s-au deplasat la locul indicat pentru clarificarea aspectelor sesizate. La vederea polițiștilor, bărbatul s-a pus în mișcare cu autovehiculul, însă acesta a fost oprit și legitimat, stabilindu-se că este vorba despre un tânăr în vârstă de 29 de ani, din Cluj-Napoca. În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut 24 de ore de către polițiști pentru comiterea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri, faptă prevăzută de Codul penal.

Este al doilea caz de acest fel sesizat în această lună de către clujeni. Anterior, Ziar de Cluj a prezentat cazul unui bărbat care teroriza femeile din autobuz. Acesta se masturba lângă ele. IPJ Cluj a confirmat că există două dosare penale împotriva acestui bărbat, dar deocamdată nu au un suspect sau un inculpat. 

Femeile care sunt agresate de altfel de bărbați trebuie să facă plângere la poliție astfel încât aceștia să fie depistați și pedepsiți.

Citește și:
Femeile din Cluj, terorizate de un bărbat care se autosatisface în autobuz

 

 

Adauga comentariu