Intrebarea zilei: De ce nu a iesit Boc in strada? E lider important al PNL. Ii convine ce se intampla la Bucuresti?

Emil Boc nu a dat nicio declaratie pe tema ordonantelor lui Grindeanu. Nu a iesit nici macar in piata cu protestatarii, desi nu ar fi fost neobisnuit acest lucru, mai ales ca sotia sa a mai demonstrat si la alte proteste in trecut.

Aceasta tacere este foarte stranie si ne face sa ne intrebam: ii convine lui Boc ce se intampla la Bucuresti? E de acord cu masurile lui Grindeanu? Daca nu, de ce nu isi exprima o pozitie publica in acest sens? Este totusi primarul Clujului si cel mai important lider al PNL in acest moment.

Comentarii

Claudia

08.02.2017 16:54

Boc nu este liberal, decât cu numele și numai pentru că, la un moment dat, PNL a făcut un troc murdar.Așa cum eu, simplu cetățean, îl asociez pe Boc cu PDL si culoarea portocalie, datorită faptului că, cu câțiva ani în urmă, a umplut Clujul, dar mai ales Zorilor, cu găleți, șorțuri, tricouri, fulare portocalii (toți vânzătorii din Piața Zorilor aveau cel puțin un articol de această culoare pe ei) așa si el însuși Boc, nu se vede albastru, nici ca doctrină nici ca apartenență. De fapt, PNL e într-o derivă totală, nu știu nici un membru marcant al acestui partid, nici la Cluj nici în țară. Îmi place ideea de PNL, dar detest oamenii care-l compun, cel puțin cei "reprezentativi". 

mda

08.02.2017 21:55

e foarte bine ca nu a iesit in piata cu protestatarii. Cel mai mult ma enerveaza cand politicienii ies in strada si denatureaza mesajul cetatenilor prin simpla lor prezenta, dandu-le o culoare politica. 

Cineva

09.02.2017 13:01

Daca iesea in strada si unui manifestant ii trecea prin cap sa cante "Unde-s pistoaaaaaleleeeee unde-s pumnaaaaaleleeee"? Pardon "Unde-s parcaaaarileeee unde-s centurileeeee" nu era deloc bine ptr. gospodarul nr. 1 :)

Adauga comentariu