Intrarea în Cluj-Napoca, marcată de o ruptură în asfalt. Să fie de la ultimul cutremur? - VIDEO

O ruptură în asfalt, care se adâncește de la o zi la alta, marchează intrarea în Cluj-Napoca, dinspre Turda. Deși autoturismele se scutură până la cea mai mică tablă la trecerea peste acest obstacol, autoritățile nu au făcut nimic pentru remedierea acestei situații. Așteaptă până se va rupe asfaltul cu totul și oamenii își vor rupe mașinile?

Intrarea în Cluj-Napoca, dinspre Feleac este marcată de un obelisc din perioada comunistă, ros de vreme și de intemperii. Noroc cu vederea de pe Dealul Feleacului, altfel, străinii cu greu și-ar da seama că au ajuns în orașul de cinci stele. Imaginea stricată de reminiscențele comuniste este completată și de o ruptură în asfalt, pe toată lățimea șoselei. Nici nu mai e nevoie de limitatoare de viteză grație acestei falii din carosabil care se tot adâncește cu fiecare zi care trece. Asfaltul este atât de deteriorat pe acea porțiune încât mașinile se scutură până la ultimul șurub.

Deși au trecut câteva luni bune de când a apărut acea ruptură în drum, autoritățile nu au mișcat un deget pentru repararea șoselei. Fiind în interiorul localității, sarcina lucrărilor de reparații revine administrației publice locale. Primăria Cluj-Napoca este prea ocupată însă cu marile șantiere din centrul orașului. Uită însă că la fel de importantă este și intrarea în localitate.

În trecut, Primăria Cluj-Napoca a pierdut câteva procese cu șoferi care și-au rupt mașinile în gropile din oraș. Probabil la fel se va întâmpla și de data aceasta, dacă nu se vor lua măsurile necesare pentru repararea rupturii din asfaltul de la intrarea în oraș.

Adauga comentariu