Întâlnirea „secretă” a primarului Cristian Matei, deconspirată de tractoriști

O întâlnire politică cu caracter confidențial a primarului Cristian Matei, care a avut loc aseară în Stațiunea de Cercetări Agricole a devenit subiect de ironii și bârfă în lumea politică locală.

Oficial fără partid, și cu o susținere politică în scădere, primarul Cristian Matei s-a întâlnit aseară de la ora 17.00 într-o cantină din Stațiunea de Cercetări Agricole Turda cu turdeni pe care să-i convigă să-l susțină politic.

Potrivit unor participanți, primarul a fost nemulțumit de prezență și nu foarte încântat de atmosferă, informează infoaries.ro.

Întâlnirea cu caracter ”confidențial” a fost deconspirată de doi foști tractoriști ce l-au sunat pe liderul USR Turda, Emil Turdeanu.

”Să vrei să organizezi întâlniriri confidențiale când ești primarul Turzii într-un oraș care e vorba aia cât un sat, e un pic cam prostesc, în opinia mea. Putea să o organizeze la vedere, ca în lumea civilizată.  Cristan Matei e liber să se întâlnească cu cine crede de cuviință. O fi fost o întîlnire privată. Noi românii însă ne-am convins că psd-iștii lucrează politic mai mult seara și noaptea. Întâlnirile obscure ale primarului Turzii nu ne interesează, USR și aliații săi vor câștiga alegerile locale la Turda. Modul în care sunt organizate întâlnirile acestea arată doar disperarea lui Matei că va pierde alegerile”, a comentat Emil Turdean. Liderul USR a povestit că a fost sunat cu privire la întâlnirea primarului de către doi foști tractoriști. În stațiune toți știau că e ”ședință”, a mai adăugat Emil Turdean.

Presa nu a fost anunțată despre întâlnirea politică de aseară dar evenimentul e intens comentat în lumea politică locală. Consilierii Adrian Nap și Ovidiu Micu au confirmat că nu au participat la întâlnirea politică din stațiunea de cercetări agricole.

Speculațiile pe marginea întâlnirii politice a primarului Cristian Matei sunt că acesta este nevoit să caute susținere politică odată cu intrarea în PNL. Matei nu va dispune de sprijinul psd-iștilor și nu are nici susținerea liberalilor din Turda. Ar fi astfel nevoit să coaguleze o nouă organizație politică.

Adauga comentariu