Intalnirea dintre ministrul Economiei si "producatorul clujean" care pretindea ca poate face aparate de ventilare mecanica a fost un mare fas. Cine e personajul

Daca de dimineata am dat deja o exclusivitate (apropo, colegii de presa de pe grupul ala de whatsapp, puteti prelua si cita Ziar de Cluj, nu-i rusine, nu va mai faceti de bafta scriind gresit intrebari catre Abrudean, informatia e reala), hai sa mai dam una.

In presa locala, a explodat informatia ca ministrul Economiei, Virgil Popescu, urmeaza sa se intalneasca azi cu un producator clujean care vrea sa faca aparate de ventilare mecanica, cruciale in lupta cu virusul. O nota speciala si pozitiva acordam ministrului, care chiar s-a intalnit acum cateva ore cu "producatorul", dornic si pozitiv sa vada ce are de spus.

Producatorul nu e producator, e angajatul unei firme cu capital nemtesc aflate in colaps financiar a carei cifra de afaceri nici macar nu atinge pe 2018 un milion de dolari, daramite un milion de euro. El se numeste Florin Sabou si reprezinta firma Bielomatik. Potrivit surselor noastre, intalnirea de azi a fost un mare fas.

"Omul nu are nimic in spate, i-a pierdut vremea ministrului. Vorbeste si vorbeste si vorbeste, dar propunerea lui nu are concretete, nu poate avea. Nu renuntam insa la a asculta propunerile mediului de afaceri", ne-a declarat o sursa guvernamentala.

Florin Sabou este coordonator al PLUS Cluj, partidul lui Ciolos.

Adauga comentariu