Inspectoratul Scolar Judetean i-a gasit inlocuitor lui Peter Tunde

Inspectoratul Scolar Judetean Cluj va prezenta luni, intr-o conferinta de presa, numele noului Inspector Scolar General Adjunct, cel care o va inlocui pe Tunde Peter, fostul adjunct, trimis in judecata de catre procurorii DNA. Este vorba despre Zoltan Torok, fostul director al scolii cu clasele I-VIII din Capusu Mare.

“Inspectorii sunt nominalizati de catre inspectorul general, iar inspectorul general si inspectorul general adjunct de catre ministru. Asta e legea. Noul inspector general adjunct se numeste Zoli Torok, este fostul director al scolii din Capusu Mare. E un baiat cu experienta, a fost in foarte multe comisii de examen, a fost ani de zile director, deci o sa se adapteze”, a declarat, pentru Ziar de Cluj, Valentin Cuibus, inspectorul general al Inspectoratului Scolar Judetean Cluj.

Noul inspector general adjunct a inceput deja de ieri lucrul, spune Cuibus. Incepand de saptamana viitoare, insa, acesta o sa-si intre propriu-zis in rol.

Fostul inspector general adjunct al Inspectoratului Scolar Cluj (ISJ), Peter Tunde, a fost retinut de catre procurorii DNA Cluj, pentru trafic de influenta in forma continuata.

Comentarii

i

17.10.2014 17:19

nu e bine TOROK...

Marian Dorel Farcaş

18.10.2014 12:43

Credeam că e vorba de domnul Istvan, dar mi-a venit inima la loc, când am văzut că e altul. Sper să fie mai bun decât ceilalţi doi. Istvan a fost specialistul în falsificarea dosarelor profesorilor de limba latină la repartiţia computerizată din septembrie 2003. Atunci noi am depus o contestaţie colectivă, care a determinat reluarea repartizării în 8 septembrie.

cristi

19.10.2014 11:26

Bravo dl. Zoli Torok va meritati locul !

Adauga comentariu