#înorașulsmart: la două zile de la încetarea ninsorii, utilajele de deszăpezire au intrat în hibernare

De două zile nu mai ninge. Chiar și așa, sunt străzi pe unde utilajele de deszăpezire nu și-au făcut drum. Dacă mașinile de curățat zăpada n-au găsit cu cale să-și facă de lucru în CENTRUL Clujului, atunci ”drumul” este bătut la picior de către cetățeni. 

Strada George Barițiu

La doi pași de zona istorică a Pieței Mihai Viteazu, trotuarul de pe strada G Barițiu n-a văzut țipenie de utilaj de deszăpezire.

Cel mai probabil, Primăria Boc a trecut acest trotuar la ”domeniul privat”.

Iată de ce, slujbașii din birourile municipalității clujene așteaptă să iasă clujenii cu lopețile și să elibereze acest spațiu.

Suntem la două zile după ce ninsorile au încetat: pe trotuarul de pe Barițiu se merge în pas de patinaj. Aluneci ușor, dar sigur. Febra musculară e pe măsură.

Recomandăm Primăriei Cluj-Napoca să aloce niște fonduri mai consistente pentru un stoc corepsunzător de binocluri. Măcar din birouri, de-acolo de unde beau cafele și plimbă hârtii, să vadă cum se deszăpezește în orașul smart, orașul Cluj-Napoca din topurile internaționale, orașul care a devenit impracticabil pentru propriii cetățeni.

 

 

Adauga comentariu