Inițiativele de pe Facebook ale primarului Boc sunt criticate de clujeni: „Aici pe Fb ne ocupăm de metrou etc., proiecte mari! Tu vrei un amărât de bec!? Nu se poate!”

Pagina de Facebook a primarului Emil Boc era, în trecutul nu foarte îndepărtat, un spațiu unde clujenii aplaudau la unison inițiativele năstrușnice ale edilului. Toate proiectele electorale au fost anunțate în spațiul public virtual cu surle și cu trâmbițe, de la stadiul de studiu de fezabilitate, până la inaugurări în diferite procente: 70%, 80%, 96% ș.a.m.d., fiindcă așa se face la Cluj: proiectul se anunță ca intenție, se promite, se fac studii, se reanunță, se construiește lent, se amână, se tergiversează, dar se inaugurează neterminat, de mai multe ori, ulterior se termină de tot și se repară.

Clujenii încep să se prindă de marketingul politic practicat de „influenserul” liberal și, dacă înainte aplaudau pe pagina sa de socializare, acum critică. Vă oferim doar câteva exemple.

Sub postarea în care Emil Boc anunță „regenerarea zonei Expo Transilvania din cartierul Mărăști”, clujenii scriu:

„Așteptăm și suprailuminarea trecerii de pietoni de pe strada Siretului din intersecția cu Aurel Vlaicu. E întuneric total noaptea, nu există stâlp de iluminat în apropierea trecerii, nu se văd pietonii când faci dreapta de pe A.Vlaicu pe Siretului pe verde intermitent.

Pe My Cluj am tot scris, se dă mai departe sesizarea și acolo rămâne.”

„Aici pe Fb ne ocupăm de metrou etc., proiecte mari! Tu vrei un amărât de bec!? Nu se poate!”

„Tot așteptăm vești despre grădinița căsuța poveștilor? Nimic? Imediat se mută locatarii în blocul de lângă, iar la grădiniță tot buruieni.”

„Înainte de toate, nu avem canalizare funcțională în Cluj, o ploaie de 15 minute inundă toate cartierele, dar avem proiect pentru metrou, oare până când?”

„Emil Boc, stația de pe Borhanci când aveți de gând să o faceți, de 2 ani tot așteptăm cu acte depuse si nu faceți nimic?”

„Dar reabilitarea malurilor Someșului în zona Rozelor - Sala Sportului când începe lucrul efectiv? Care e stadiul acelui proiect despre care se vorbește de acum cel puțin 5 ani?”

„Mai stăm mult cu copacii căzuți în Gheorgheni? E foarte urât.”

„Domnule Boc, reabilitarea rețelei de canalizare cam pe când? Sau e prea mult pentru dumneavoastra ?”

„Având în vedere revărsarea canalizărilor din ultima perioada, este luata in calcul si modernizarea sistemului de canalizare pluviala?”

Sub postarea lui Boc cu „Fanfara militară în Parcul Central!”, clujenii scriu:

„Nu este plăcut să ieșim afară și să fim plini de muște pe haine, prin cap și peste tot! Vă rugăm să faceți ceva! Nu ne putem bucura de o plimbare din cauza invaziei de muște!”

„Frumos, da un AQUA PARK LA CLUJ PE CE AN?”

„Filmează-te, Emil Boc, ai uitat când ne-ai tăiat salariile în 2010.”

Așadar, unele sunt problemele oamenilor și altele proiectele primarului. Clujenii încep să se sature de proiectele grandioase ale Primăriei și vor canalizare, iluminat public, dezinsecție, lucrurile simple și de bun-simț, care înseamnă cu adevărat „calitatea vieții”.

Adauga comentariu