Ingredientele unei afaceri de succes: Dennver

Dennver e mai mult decat un magazin cu materiale de constructii si instalatii. E mai mult decat un loc in care iti faci cumparaturile, atunci cand ai de facut reparatii prin casa. Dennver a evoluat atat de mult, incat a ajuns o experienta in sine. In Cluj exista multe magazine cu produse pentru constructii si amenajari, insa strategia Dennver functioneaza in continuare, iar clujenii rezista printre multinationale si chiar cresc.

Brandul Dennver are deja 21 de ani de cand ofera clujenilor materiale si unelte pentru constructii si instalatii. Kis Ioan, fondatorul afacerii, a pornit in 1994 cu un magazin mic de instalatii in Manastur, pe strada Campului, iar azi coordoneaza 3 magazine (doua in Cluj si unul in Floresti) si peste 60 de angajati.

Care e cheia succesului inregistrat? Ne spune insusi Kis Ioan.

“In niciun domeniu nu exista o reteta standard. Nu poti oferi un numar de funrnizori, un numar de produse, un numar de angajati. Noi avem o gama larga de produse, in continua extindere. Dar sunt produse cu raport pret/calitate foarte bun. Stim cat e de importanta calitatea, dar stim si cat de mult conteaza pretul. Iar in companie exista un focus deosebit asupra identificarii de noi produse si surse de aprovizionare in conditiile cele mai bune.”

Consultanta profesionala din partea angajatilor este un alt atu al Dennver. In niciunul din magazine nu veti gasi angajati dezinteresati. Ei se afla acolo pentru a va ajuta sa gasiti solutii complete pentru toate nevoile. Daca mergeti cu o idee, plecati cu o solutie si toate materialele de care aveti nevoie pentru a o materializa. Plus ponturi si trucuri, pentru a va face mai usoara treaba.

Pentru angajati se organizeaza atat traininguri interne cat si externe la partenerii furnizori, astfel incat oamenii aceia chiar stiu despre ce vorbesc atunci cand recomanda un produs sau un altul.

“Ne concentram in permanenta pe extinderea si imbunatatirea serviciilor oferite. Pe langa un sistem de fidelizare foarte avantajos, ne-am gandit sa le oferim mai mult clientilor nostri. Pe langa materiale, le oferim ocazia sa vada cum ar putea arata lucrarea, la sfarsit. De aceea, le oferim proiectare gratuita 3D pentru bai”, completeaza Kis Ioan.

O parte din clientii Dennver nu sunt constructori de meserie, ci doar pasionati sau oameni care isi pot face singuri mici lucrari. Si nu au niciun motiv sa blocheze bani multi in scule profesionale. De aceea, inchirierea de scule a venit ca un serviciu firesc, pentru toti cei care au nevoie pentru cateva ore sau cateva zile.

“Organizam periodic traininguri specializate pentru clientii fideli. O facem si pentru ei, pentru a fi mereu la curent cu cele mai noi produse si tehnologii, dar si pentru noi. Atunci cand avem de-a face cu oameni care vorbesc aceeasi limba, rezultatele sunt chiar de cea mai buna calitate”, precizeaza administratorul companiei.

Clientii fideli Dennver nu sunt cumparatori simpli, sunt considerati parteneri de afaceri, relatiile bazandu-se pe incredere si respect reciproc. De ce ar trebui sa alegeti Dennver? Pentru ca gasiti o gama larga de produse aflata in continua extindere, pentru ca aveti parte de consultanta din partea angajatilor, pentru ca primiti servicii de calitate, pentru ca la Dennver traiti o experienta, nu faceti doar cumparaturi.

 

Adauga comentariu