ÎNGERUL PĂZITOR AL LUI IONUȚ RUSU, Emil Boc, a fost numit membru titular în Consiliul Naţional de Integritate al ANI. Lupul paznic la stână?

Prin Hotărârea nr. 84/2021 din 14 iunie 2021 privind numirea unor membri ai Consiliului Naţional de Integritate, emisă de Senatul României și publicată în Monitorul Oficial nr.598 din 16 iunie 2021, în Consiliul Naţional de Integritate au fost numiți 4 membri titulari și 10 membri supleanți, unul dintre titulari fiind Emil Boc - arată clujust.ro..

Alături de Emil Boc, în Consiliul ANI au mai fost numiți ca și membri titulari George Bogdan Ilea, Valerica Secoşan și Alin Adrian Nica.

Decizia de numire:

În temeiul prevederilor art. 35 şi 37 din Legea nr. 144/2007 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea Agenţiei Naţionale de Integritate, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, precum şi ale art. 147 din Regulamentul Senatului, aprobat prin Hotărârea Senatului nr. 28/2005, republicat,

Senatul adoptă prezenta hotărâre.

ARTICOL UNIC
Senatul numeşte 4 membri titulari şi 10 membri supleanţi ai Consiliului Naţional de Integritate, prevăzuţi în anexa care face parte integrantă din prezenta hotărâre.

Această hotărâre a fost adoptată în şedinţa Senatului din 14 iunie 2021, cu respectarea prevederilor art. 76 alin. (2) din Constituţia României, republicată.

p. PREŞEDINTELE SENATULUI,
ALINA-ŞTEFANIA GORGHIU

Bucureşti, 14 iunie 2021.
Nr. 84.

ANEXĂ

I. Membri titulari
1. George Bogdan Ilea
2. Valerica Secoşan
3. Alin Adrian Nica
4. Emil Boc

II. Membri supleanţi
1. Novák Levente
2. Crina Mihaela Letea
3. Adrian Eduard Dumitru
4. Bogdan Georgiu Borlea
5. Sorin Munteanu
6. Daniel Trăistaru
7. Cosmina Ramona Pandele
8. Daniel Picu
9. Alina Ruxandra Georgevici
10. Irina Lonean

Așteptăm să vedem ce poziție va adopta Emil Boc față de incompatibilitatea în care se află Ionuț Rusu care, contrar legii, este și director al Polivalentei, și consilier județean.

Mai ales că s-a dovedit extrem de blând față de lipitorul său de afișe numit în sinecură care și-a cumpărat de 10000 de lei, bani publici, haine de firmă pentru uz personal.

CITEȘTE ȘI: Conform Legii (oricum pe Boc îl doare-n cot de ea), Ionuț Rusu este și INCOMPATIBIL cu funcția de Director general al BT Arena

CITEȘTE ȘI: De 16 ani Emil Boc nu ştie, dar are să se intereseze. După ce se interesează, promite că nu se va mai întâmpla. Acum a trecut la un nou nivel: „shit happens”

Adauga comentariu